PARSEC GÜVENİLİR Mİ ?

KSF Eren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Merhabalar parsec adlı uygulamayı bilgisayarıma indirip kurmak istiyorum herhangi bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım ? Güvenilir bir uygulama mı ? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

Ekler

• resim_2024-03-02_235109070.png
    resim_2024-03-02_235109070.png
    2 MB · Hit: 103
Kullanıyorum. Anydesk falan hikaye. İstediğin bitrate'i ayarlıyabiliyorsun. Uzaktan evdeki bilgisayarıma bağlanıp cs2 oynuyorum. 0 lag 0 kumlanma.

Kullanıyorum. Anydesk falan hikaye. İstediğin bitrate'i ayarlıyabiliyorsun. Uzaktan evdeki bilgisayarıma bağlanıp cs2 oynuyorum. 0 lag 0 kumlanma.
virüs falan bişey yoktur demi temiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide yayın yapan bilgisayarın mı interneti daha iyi olması lazım yoksa ikisinkidemi iyi olması lazım

Ana
virüs falan bişey yoktur demi temiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide yayın yapan bilgisayarın mı interneti daha iyi olması lazım yoksa ikisinkidemi iyi olması lazım
Ana makinenin daha iyi olması lazım internet bakımından. diğer internette de internetin 30 mbps bile olsa stabil internet olması lazım. ping vs girmezse iyi olur.

Ana

Ana makinenin daha iyi olması lazım internet bakımından. diğer internette de internetin 30 mbps bile olsa stabil internet olması lazım. ping vs girmezse iyi olur.
bende 500 mbps internet var superonline sıkıntı olmaz o zaman inşallah

Tam olarak ne işe yarıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,375
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri