Neler Yeni

PART-2 Düşmanların En büyüğü Firavunların Firavunu Kapıdaki en büyük tehdit

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
özgür kaplan
ilk gönderiye baktıktan sonra buna geçiniz yoksa çok karışık gelebilir zaten bu gönderide geleceğe dair olanlarıda işleyeceğiz
ilk gönderimiz: https://forum.donanimarsivi.com/kon...in-firavunu-kapidaki-en-buyuk-tehdit.1057854/

israilin başı belada mı?
israil tehlikede.png

İSRAİL ZULÜM YAPIYOR!
israil.png

KİTAPLARA EKLENEN SAHTE TARİHLER EĞİTİMİN YOK EDİLMESİ!
1736959987776.png

BÜYÜK MEDYA NASILDA HERŞEYE İNANIYORSUNUZ MEDYA ONLARA AİT!
MEDYA YALANLARI.png

MEDYADA HER YERDE O RAHATSIZ EDİCİ GÖZ!

medyada göz.png

NSA HERKESİ DİNLİYOR!
NSA.png

NATO İÇİNE ALDIĞI DEVLETLERİ KUKLALAŞTIRAN TOPLULUK!!
nato.png

MEKSİKA PETROL KRİZİ HATIRLADINIZ MI?
meksika petrol krizi.png

İNSANLARI PARANOYAK YAP ZATEN HERKESİ DİNLİYORSUN BİDE BUNU ONLARA SÖYLE
PARANOYAKLAR.png

HEP ŞİKE KONUSUNU KONUŞUYORSUNUZ ADAMLAR ZATEN PROFESYONEL SPORU BUNUN İÇİN KULLANIYORLAR!!!

PROFESYONEL SPOR.png

YEMEK FAST FOOD ZİNCİRLERİ

yemek zincirleri.png

SUBLİMİNAL MESAJLAR ŞARKILARDA İNSANLARI UYUTAN SALAKLAŞTIRAN GİZLİ SESLER GİBİ KARTLAR DAHA VAR AMA
ARTIK DAHA CİDDİ KARTLARA GEÇMELİYİZ! BU KADAR YETERLİ

İŞTE HENÜZ GERÇEKLEŞMEMİŞ SİNİR BOZUCU BAZI KARTLAR!

ASTROİD KARTI!
astroid çarpması.png

BU ASTROİDDEN KAYNAKLI TSUNAMİ NEW YORK YOK OLMUŞ?
astroid tsunami.png

YENİ BİR HASTALIK DAHA! BU SEFER BİRAZ FAZLA CİDDİ GİBİ? İĞRENÇ ET YİYEN BİR BAKTERİ:

et yiyen bakteri.png

YENİ BİR YAPAY ZEKA VE ÇOK TEHLİKELİ DERECEDE İLERİ BİR ZEKAYA SAHİP ELİZA!
eliza projesi.png

İNSAN KLONLAMA
insan klonlama.png

edit ekleme: BİR BÜYÜK DEPREM SONRASINDA YERDEN ŞEHİR ÇIKTI YALANI BULGULAR HEPSİ SAHTE OLACAK AMAÇLARINI BİLMİYORUM.
ancak böyle bir olay olacak olursa inanmayınız itibar etmeyiniz o şehir sahte günümüzde yapılmıştır. veya yapılıp gömülmüştür. itibar etmeyiniz. henüz gerçekleşmedi ancak maraş depreminde bu gerçekleşmesinden çok korktum çünkü coğrafyamız buna müsait bir konumda dünyanın tarihi bizde
1736960362764.png

NÜKLEER SAVAŞIN BAŞLANGICI BİLİNMEYEN BİR DENİZALTINDAN BALİSTİK KITALAR ARASI FÜZE!!!
nükleer ateş denizaltı.png

YENİ BİR BERLİN DUVARI? NEREDE NE OLDU RADYASYON İŞARETİDE VAR.
yeni berlin duvarı.png

edit: Şuan paylaşacağım mesih kartına Deccal kartı kadar dikkat ediniz çünkü bu sahtedir buna inanırsanız imanınız gidecektir. hatta kuranda aptallar bakıyorlar bilenler bilmeyenleri uyarsın diye bir kısımda sahte mesih e dikkat çekiliyor üstü kapalı bir şekilde ancak ayetin tamamını hatırlamıyorum. arkadaşlar bu hologramdır tamamiyle hologramdır.
1736959756014.png

YENİ BİR KOMÜNİST TOPLANTISI SOVYETLER BİRLİĞİ GİBİ YENİDEN Mİ DOĞACAKLAR?
1736958042166.png

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI
3 dünya savaşı.png

VE O İĞRENÇ VARLIK AŞŞAĞILIKLARIN EN AŞŞAĞILIK OLANI MESİH DECCAL KARTI SONDAN İKİNCİ KARTTIR SONUNCU KARTTA WORLD END YAZAR.

DECCAL.png

Ekler

• 1736960344101.png
    1736960344101.png
    1.7 MB · Hit: 4
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
özgür kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bayağı korkutucu duruyor
evet ama belirtmeliyim ki. geleceği sadece Allah bilir. bunlar bilmez sadece planlar ve saklar. örneğin belki bir astroid testpit edildi ne zaman çarpacağını biliyorlar ama açıklamıyorlar zaten fazla nüfustan kurtulmak istiyorlar.

eneskaya6

80+ Silver
sezon 3 ne zaman gelir?
Herşeyin doğru olması dışında sorun yok o_O

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
özgür kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesih deccal kartı hangisi anlayamadım ben?
en alttaki büyücü gibi etrafında kurbağalar canavarlar ateşler yüzü kızarık soru işaretli kişi ki gözünün birisi sanki kısık gibi görünüyor tıpkı islamda: gözünün birisi hasarlı olduğunu belirttiği gib ve ulus ülkelerini geldiği gibi yok ettiği yazıyor sanırım ve öyle garip zamanlar ki büyük ustalar bile ne olduğuna anlam veremiyor gibi şeyler yazıyor
DECCAL.png

Shix2x

80+ Bronze
en alttaki büyücü gibi etrafında kurbağalar canavarlar ateşler yüzü kızarık soru işaretli kişi ki gözünün birisi sanki kısık gibi görünüyor tıpkı islamda: dözünün birisi hasarlı olduğunu belirttiği gibiAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

ulus ülkelerini geldiği gibi yok ettiği yazıyor sanırım ve öyle garip zamanlar ki büyük ustalar bile ne olduğuna anlam veremiyor gibi şeyler yazıyor
Anladim hocam sagolun. Nasil bir duzen kurmuşlar anlayamiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
özgür kaplan
Anladim hocam sagolun. Nasil bir duzen kurmuşlar anlayamiyorum.
Rabbiniz kör değildir hadisini ve bu sureleri ezberinizde tutun fiziksel zarar dışında başka zarar almazsınız inşAllah o melhundan.
ÇÜNKÜ O SİZE ÖLMÜŞ ANNENİZİN BABANIZIN SURETLERİNİ BİLE GETİRECEK. HATTA HIZIR ALEYHİSSELAMI ÖLDÜRECEKTİR. ZATEN SON BARDAĞI TAŞIRAN DAMLALAR OLACAK VE HZ İSA ZUHUR EDECEK ONU ÖLDÜRECEK

KEHF SURESİ ANLAMI​

1. Hamd o Allah’a mahsustur ki, kuluna kitabı indirdi; onda hiçbir eğrilik, çarpıklık ve tutarsızlığa yer vermedi.

2. Allah bu tutarlı ve dosdoğru kitabı, inanmayanları kendi katından gelecek şiddetli bir azapla uyarmak, sâlih ameller işleyen mü’minleri de güzel bir mükâfat ile müjdelemek için indirdi;

3. Hem de içinde ebedî kalmak üzere…

4. Bu ilâhî kelâmı, aynı zamanda “Allah çocuk edindi” diyenleri uyarıp korkutmak için indirdi

5. Bu konuda ne Allah’a çocuk isnat edenlerin dayandıkları kesin bir bilgi vardır, ne de aynı iddiayı taşıyan atalarının! Ağızlarından çıkan o söz, ne kadar korkunç bir küfür sözüdür! Onlar, başka değil, ancak yalan söylüyorlar

6. Rasûlüm! Onlar bu Kur’an’a inanmıyorlar diye arkalarından üzülerek neredeyse kendini helâk edeceksin! Hayır böyle yapma!

7. Şüphesiz biz, insanların amel bakımından hangisinin daha güzel olduğunu deneyip ortaya çıkaralım diye yeryüzünde bulunan her şeyi ona mahsus bir zînet ve imtihan için bir malzeme yaptık

8. Doğrusu biz, yeryüzünde bulunan her şeyi vakti gelince kupkuru bir toprak hâline getirmekteyiz

9. Rasûlüm! Yoksa sen sadece Ashâb-ı Kehf ve Ashâb-ı Rakîm’in mi ibrete şâyan âyetlerimizden olduğunu sandın? Öyle sanma; başka nice ibretâmiz âyetlerimiz var!

10. Hani o genç yiğitler mağaraya sığınıp: “Rabbimiz bize katından bir rahmet ver, bize yardım et; şu işimizde doğru ve rızâna uygun olan ne ise onu bize nasip eyle!” diye niyâz etmişlerdi

Son düzenleme:

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
biraz fazla abartmıyor musun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç