Nasıl yani benden sonra bir başkası kullanamıyor mubirde başkasına satamazsın sadece senin hattın la çalışır
Bunların farkındayım. Telefoncuya götürüp kontrol ettirmek istiyorum ama satın alma aşamasına gelmeden sormak istedim ve gerçekten çok arada kaldımPasaport kaydını sorgula, hattını takip birini ara, ölü pikseli, kırığı falan var mı diye bak, al.
Garantisinin olmadığını bil.
Bu kadar.
Yani hattı takıp birini arayamaz mıyım ? Çünkü aynı olmayacakhayır sizin hattınızda kayıtlı tc kimlik ile pasaportta kayıtlı tc kimlik aynı olması gerekiyor bir çok video var bu konuyla alakalı
evet telefon hattı kapanır arayamazsınız arasanız bile belli bir süre sonra kapanırYani hattı takıp birini arayamaz mıyım ? Çünkü aynı olmayacak
Pasaport Kayıtsız dememiş yalnız Pasaport kayıtlı demişevet telefon hattı kapanır arayamazsınız arasanız bile belli bir süre sonra kapanır
tamam pasaport kayıtlı telefonlar kimin pasaportuna kayıtlı ise sadece o kişi kullanabilir diye biliyorum kısa zaman önce bende yırt dışından telefon almıştım ama android olduğu için pasaport la vs uğraşmama gerek kalmamıştıPasaport Kayıtsız dememiş yalnız Pasaport kayıtlı demiş
Kayıtsız, Yurtiçi kayıtlı ve pasaport kayıtlı farklı şeyler
bro senin hattına tanımlanıyor imei onun dişinda kimse kullanamıyprArkadaşlar merhaba. Pasaport kayıtlı iPhone xr alacağım. Fakat pasaport kayıtlı cihazlar hakkında bilgim yok. Ne gibi önlemler alabilirim?
Eski yasa pasaport kayıtlı ile yeni yasa arasında farklılık olur mubro senin hattına tanımlanıyor imei onun dişinda kimse kullanamıypr
bak onu bende bilmiyorum telefon eskiden kaydedilmişse yeni yasa geçerli oluyor mu acabaEski yasa pasaport kayıtlı ile yeni yasa arasında farklılık olur mu