Reis Abdullah Hacıgül
80+ Bronze
Merhaba 9.sınıfım ve pasif gelir elde etmek istiyorum pasif gelir için ne yapmalıyım?
ya aslında etenrium yapmak istiyorummilletten alacağın akılla para kazanamazsın.
evet birisi zengin olmanın sırrını söylese kimse bu forumda olmazdı.)milletten alacağın akılla para kazanamazsın.
iyimiş !Google Ödüllü Anketler var. Onu indir. Ayda 3-5 lira kazanırsın.
Aynen iyi 23 yıldır yapıyorum 7 TL kaldırdım risksiziyimiş !
23 yılda 7 tl 161 tl ederAynen iyi 23 yıldır yapıyorum 7 TL kaldırdım risksiz
deniyecegim hocam teşekkür ederimEn iyisini söyleyeyim:
Yazılım öğren. Play Store'a bir uygulama çıkart. Oradan iyi kazanırsın. 9'sun geç değil. (Lisede para kazanmak için geç değil)
İkincisi Photohop, DaVinci Resolve, Premiere, After Effects falan öğren. Yaptığın işin kalitesine göre değişir ayda 5000 lira bile kazanabilirsin.
Şaka bi' yana, büyük işlere kalkışmayacaksan diye bunu söyledim ben. Neredeyse bir yılda 5 TL kazanmışım ben sadece. Para değil yani bu da.Aynen iyi 23 yıldır yapıyorum 7 TL kaldırdım risksiz
bende zamanında yaptım 3 ayda 250 tl play storden oyun almıştık 3 kişinin geliri buŞaka bi' yana, büyük işlere kalkışmayacaksan diye bunu söyledim ben. Neredeyse bir yılda 5 TL kazanmışım ben sadece. Para değil yani bu da.
hocam rtx 2060 var tam nası yapıcam bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz?mining yap pc iyi ise
Bu yine bayağı iyiymiş.3 ayda 250 TL
23 yıl boyunca 7 TL demek istemiştim ama neyse boşver.23 yılda 7 TL 161 TL eder