Neler Yeni

Pasif öğrenciyken tecil yaptırıp yatay geçiş yapsam sıkıntı olur mu?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Merhaba, öncelikle benim durumum biraz karışık.
Bir vakıf üniversitesinde ön lisans bölümünde 1. sınıfımı bitirdim ancak 2. sınıfa devam etmedim.
Ben de bu esnada kendime ikinci açık üniversite kaydı yaptım. Yoklama sürem 2024 sonunda doluyor.
Bu vakıf üniversitesinde okumaya devam etmeme rağmen 4 sene boyunca kaydımın duracağını ve istediğim zaman 2. sınıfa devam edebileceğimi söylediler.
Ve eğer 2. sınıfa devam etmeyi düşünürsem tecilimi kendileri yapabileceklerini ama aksi taktirde devam etmeyeceksem yardım edemeyeceklerini söylediler.

Şu an gittiğim açık öğretim üniversitesi eğer kaydımı bu vakıf üniversitesinden silersem kaydımı yapabileceklerini söylediler.
Ben de 1. sınıfım boşa gitmesin diye, bu vakıf üniversitesine 2. sınıfa devam edeceğimi söyleyip (yani yalan söyleyip) hem tecilimi yapıp hem 2025'te yatay geçiş ile açık öğretim üniversitesine kaydımı aldırmak istiyorum.
Özetle bu yalan atmam bana sıkıntı çıkarır mı veya bu durum planladığım gibi işler mi? Süreci bilmiyorum dediğim gibi kaydımı sildirmek geri dönüşü olmayan ve 1 senemi heba edecek bir hareket olacak. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz abi yaşça büyüksün belki senin bilgin vardır

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,886
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Merhaba, öncelikle benim durumum biraz karışık.
Bir vakıf üniversitesinde ön lisans bölümünde 1. sınıfımı bitirdim ancak 2. sınıfa devam etmedim.
Ben de bu esnada kendime ikinci açık üniversite kaydı yaptım. Yoklama sürem 2024 sonunda doluyor.
Bu vakıf üniversitesinde okumaya devam etmeme rağmen 4 sene boyunca kaydımın duracağını ve istediğim zaman 2. sınıfa devam edebileceğimi söylediler.
Ve eğer 2. sınıfa devam etmeyi düşünürsem tecilimi kendileri yapabileceklerini ama aksi taktirde devam etmeyeceksem yardım edemeyeceklerini söylediler.

Şu an gittiğim açık öğretim üniversitesi eğer kaydımı bu vakıf üniversitesinden silersem kaydımı yapabileceklerini söylediler.
Ben de 1. sınıfım boşa gitmesin diye, bu vakıf üniversitesine 2. sınıfa devam edeceğimi söyleyip (yani yalan söyleyip) hem tecilimi yapıp hem 2025'te yatay geçiş ile açık öğretim üniversitesine kaydımı aldırmak istiyorum.
Özetle bu yalan atmam bana sıkıntı çıkarır mı veya bu durum planladığım gibi işler mi? Süreci bilmiyorum dediğim gibi kaydımı sildirmek geri dönüşü olmayan ve 1 senemi heba edecek bir hareket olacak. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz abi yaşça büyüksün belki senin bilgin vardır
Hiç bir üniversiteye yalan söylemedim bir şey diyemem :D Ama açık öğretimde tecil zaten oluyor neden aksiyona giriyorsun? Yıllardır öyle tecilli benimki.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bir üniversiteye yalan söylemedim bir şey diyemem :D Ama açık öğretimde tecil zaten oluyor neden aksiyona giriyorsun? Yıllardır öyle tecilli benimki.
Sebebi şu abi ben zaten bilgisayar teknolojisi bölümünde 1 sene okudum. Eğer imkan varsa bununla beraber şuan okuduğum bölümü ikisini birden diplomasını almak istiyorum.
Bunu yapmak için de bu bahsettiğim üniversite kaydını sildirmemem ve tecili oradan yaptırmam gerekiyor.

Zaten onlara okuyacağım desem de seneye kayıt sistemi açılmadan önce ben yazın yatay geçiş talebini yapabiliyor olacağım. Da işte ney nasıl işliyor bilmiyorum.

Top Bottom