Passat vs superb ??

Reaksiyon skoru
15
selamlar hocam 2 milyon bütçemiz var bu fiyata superb prestige paketmi alınır ? yoksa passat elegance paketmi alınır ?
superb de dizelmi benzinlimi hangisi daha iyidir yılda max 10 bin km yol yapıyoruz fazlası yok azı var öyle diyeyim
donanıma baktığımda superb ağır basıyor ama sanki o kadar parada eder mi? diye düşündürüyor insanı
fikirlerinize açığım başka ne alınabilir 2 milyona yada hangi modeli yada yılı alınması gerekir ? görüşlerinizi bekliyorum saygılar <3

1.5 ya da 2.0 benzinli superb

Hangisini daha düşük km daha temiz bulabiliyosan onu al. Ben superbciyim ama

2.0 lar zaten L&K donanımda oluyor diye biliyorum onlardada 2017 2018 kasalar mevcut bu bütçede minimum 2020 2021 model bakıyorum ben hocam
1.5 te çok fazla üzmez klasikleşmiş passattan her türlü iyidir superb

bendede ağırlık superb ye basıyor hocam
7 sene önce passatın sıfırı süperbden pahalıya satılıyodı millet gene de superbin yüzüne bakmıyodu şimdi superbin piyasası patladı herkes superb arıyor passatıda solladı. Kitle olarak superb kullanıcıları daha çok aile veya makam sahiplerinden oluştuğundan temizi daha kolay bulunuyo

şüphesiz superb

Şehir içi için passat, konfor, uzun yol için SuperB

7 sene önce passatın sıfırı süperbden pahalıya satılıyodı millet gene de superbin yüzüne bakmıyodu şimdi superbin piyasası patladı herkes superb arıyor passatıda solladı. Kitle olarak superb kullanıcıları daha çok aile veya makam sahiplerinden oluştuğundan temizi daha kolay bulunuyo
zaten aile arabası bakıyoruz hocam bizde 4 kişiyiz superb beni bagajda çok etkiledi ticari araçların bagajı gibi büyük maşallah 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

volvo s60 lar nasıldır acaba ? alınır mı? onlar ne diyorsunuz

zaten aile arabası bakıyoruz hocam bizde 4 kişiyiz superb beni bagajda çok etkiledi ticari araçların bagajı gibi büyük maşallah 😂

passatın tr de yeni modelleride yok ölü soket gibi oldu bi nevi :D halen düşünmeniz hata

Güya d segment geçiyo ama focus 3le aynı altyapıya sahip. D2 motoruda ford üretimi yani ekstra para verip premium bi focus 3 almış olcan. Tabi konforu vs daha üstün focustan ama iç genişlik olarak bakarsan superbden baya geride. Superb d segmentin en genişi, s60 en darı. T3 motoru sorunsuz ve baya performanslıdır ama. Alıncaksa t3 motor alınmalı. 1,4ten fazla para da verilmemeli. 2018e kadar olan kasası için konuşuyorum

Geri