Patiswiss ürünlerinde sepette 2.ürün 1₺ kampanyası var . ( Örneğin 10 üründe 5 tanesini ödüyorsunuz ) + 600/150 İndirim kodu mevcut PATISWISS150 kodunu sepette aktif ediniz.
Boykot marka hem de ağır boykot önermek bile olmaz ben EPatiswiss ürünlerinde sepette 2.ürün 1₺ kampanyası var . ( Örneğin 10 üründe 5 tanesini ödüyorsunuz ) + 600/150 İndirim kodu mevcut PATISWISS150 kodunu sepette aktif ediniz.
Neyden dolayı boykot bilgim yoktu ?Boykot marka hem de ağır boykot önermek bile olmaz ben E
oo şanslısın biraz araştır çok eğleneceksinNeyden dolayı boykot bilgim yoktu ?
bozuk çıkan ürüne suç sizde bizim ürünlerimiz bozulmaz tarzı saçma sapan bir açıklamaları vardı.Neyden dolayı boykot bilgim yoktu ?
Kısaca özet geçsene merak ettim sjxjdoo şanslısın biraz araştır çok eğleneceksin![]()
Aynen öyle, bunlar zengin insan bi şekilde kendilerini aklarlar ama halkın bilinçli davranıp böyle markaları tercih etmemesi devreye giriyor bu durumda.bozuk çıkan ürüne suç sizde bizim ürünlerimiz bozulmaz tarzı saçma sapan bir açıklamaları vardı.
bir de sanırım Ülkerin, ürünlerinin ne kadar sağlıkla oynadığı ortada.
Kısaca özet geçsene merak ettim sjxjd
Dostum detayları araştır öyle gel. Ezbere konuşuyorsun.o boykot bu boykot yerli milli bi marka değil mi bu ? Bi insan hata yapmış sanki herkes dört dörtlük gibi yapmayın abi bunu