Nikola Tesla
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8
- İsim
- Yiğit Can Özdemir
Öncelikle şu kadar koy samsung al diyen arkadaşlar konudan çıkabilir mı teşekkürler.Aralarında çok az bir fiyat farkı var çok araştırdım ikisinde de dram miktarı aynı okuma yazma değerleri çok yakın yongalar aynı ama kontrolcü farklı.Apacer incehesapda satılıyor garanti süreci veya sıkıntı olduğunda daha iyi iletişim ve müşteri memnuniyeti olur diye düşünüyorum.Ayrıyeten patriot burst sorunlu değil kullanan arkadaşlar sadece CrystalDiskMark da değerlerin düşük olduğunu yazılımsal olduğunu atto da test ettiklerin de vaat ettikleri hızda olduğunu söylüyorlar (kanıt ile).Şuan 240gb hyperx fury rgb ssd var.Ve yetmiyor bu ssd de bir sorunum ise rgb leri açtığımda son kademede 20 dk de boşta 78 derecede gördü müzik modunda 1 saatte 54 derece boşta (video izlerken) oyun oynarken müzik modunda 45-50 derece seyretti rgb kapattığımda oyunda 40 derece en fazla oldu okuma hızı sata 6gbps nın teoride vaat ettiğine yakın prensipte en son hız olan 560mb/s yazma hızı vaat ettiklerinden biraz yüksek belki firmware ile yükselmiştir yeni aldım ama şuna biraz araştırma ile daha iyisi olduğunu biliyorum almasaydım diyorum pişman olduğum tek yanı oc denerken bios da olduğum için rgb modlarını dragon center ile kontrol ediyorum masaüstüne uzun süre çıkmadığımda 3 defa 70 üstü gördüm ve bu ssd de 1 ayda %3 lük kayıp ile %97 ye düştü sağlığım konumuz çok dağıldı başka tavsiyeniz var mıdır ?
Linkler:
Bende biliyorum neredeyse sıfır fark olacağını incehesap müşteri memnuniyeti nasıldır bilmiyorum ilk defa alacağım umarım itopya gibi rezalet bir firma değildir.
@Abdullah Hacıgül
Storiye baktık etiketliyelim dedik belki bakarsın abi.
Linkler:
Apacer Panther AS340 240GB 550/520MB/s 2.5" SATA3 SSD Disk (AP240GAS340G-1) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Bende biliyorum neredeyse sıfır fark olacağını incehesap müşteri memnuniyeti nasıldır bilmiyorum ilk defa alacağım umarım itopya gibi rezalet bir firma değildir.
@Abdullah Hacıgül
Storiye baktık etiketliyelim dedik belki bakarsın abi.