Listeye bakma sorunsuz çalışıyorTeşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet baktım listede yok sorun teşkil eder mi acaba
Gerek yok ki xmp de daha az sorun var zaten ben de am5 sistem var aynı rami 7000 mhz de kullanıyorumBunda EXPO yok galiba yoksa bedava 7000MHz CL32.
Patriot Viper Venom 32GB (2X16GB) DDR5 7000MHz CL32 Gaming Ram (Bellek) (PVV532G700C32K) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Etmez xmp daha sorunsuz xmp daha iyi.Eder hocam expo profillerde kullanamazsin. Boot etmeme ve bios resetlemek zorunda kalirsin.
Soyle ornek vereyim. Anakartim asus x670e-aBu konularda biraz takıntılıyım ben. Sorunsuz kullananda var AMD Expoda sıkıntı yaşayanda. Ben kendim listede olanlardan alacağım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun..
Link atabilirmisinPatriot elite 5 TUF versiyonunu kullanıyorum çok iyi ramler.
Link atabilirmisin
Bende xmp açıyorum max 6000'e çıkıyor fakat daha artmıyor. Sanırım voltaj verip öyle frekans arttırmam lazım da riske girmek istemiyorum Benim anakartın sitesinde de adı yazmıyordu. Stabil çalışıyor.patriot viper venom rgb cl32 7000 mhz cl34 7200 mhz iki ramide kullandım kullanıyorum hatta msi b650 gaming plus expo degil ramler liste de de yoktu alırken şuanda bilmiyorum aldığım günden beri 1 kere bile sorun yaşamadım xmp açıyorum devam ediyorum
Arkadaş corsair 7200 cl34 ramleri mesela xmp ile açamıyordu msi 650 tomohawk direk kendisi 7200 mhz değeri seçiyor öyle açıyordu ama patriotta ben hiç yaşamadım o sorunu anakartla alakalı olablrPatriot Viper Elite 5 RGB TUF PVER532G60C36KT 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bende xmp açıyorum max 6000'e çıkıyor fakat daha artmıyor. Sanırım voltaj verip öyle frekans arttırmam lazım da riske girmek istemiyorum Benim anakartın sitesinde de adı yazmıyordu. Stabil çalışıyor.
Dostum attığın linkte max frekans değeri 6000mhz Kullandığın 7200mhz CL32 olanın linkini atabilirmisin sana zahmet. O kadar baktım 7200mhz CL32 bulamadımPatriot Viper Elite 5 RGB TUF PVER532G60C36KT 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bende xmp açıyorum max 6000'e çıkıyor fakat daha artmıyor. Sanırım voltaj verip öyle frekans arttırmam lazım da riske girmek istemiyorum Benim anakartın sitesinde de adı yazmıyordu. Stabil çalışıyor.