Neler Yeni

Öneri Patriot Marka SSD alınır mı?

MertDsmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Düşmez

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
~1 saat sonra İtopya'da indirim başlayacak belki daha uyguna daha iyi modeller alabilirsin.

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
Patriot markasını ilk defa duyuyorum. Sizce alınır mı, güvenilir midir?
Burdaki cogu arkads onerdigi icin 240 gb lik brust modelini aldim 5 ay sonra bozuldu urunu iade ettim,benim basma geldi diye siznde basna gelck diye bir durum yok ama ben boyle bir sey yasadim....

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Burdaki cogu arkads onerdigi icin 240 gb lik brust modelini aldim 5 ay sonra bozuldu urunu iade ettim,benim basma geldi diye siznde basna gelck diye bir durum yok ama ben boyle bir sey yasadim....
Her üründe bu sorunlar yaşanabilir önemli olan sorunu yaşadıktan sonra ürünlerinin arkasında durdular mı durmadılar mı. Bir de kronik sorunu olmaması önemli. Burst modelinde bildiğim kadarıyla kronik bir sorun yok sizinki şanssızlık olmuştur.

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Garantiye yollayıp, yenisini isteseydiniz. Teknoloji şans işi.
1 yıldır 480GB Burst kullanıyorum, ilk günkü gibi. Düşük bütçede en iyi SSD'lerden. Bunu çoğu kişi biliyor.

FatihKS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Fatih Karakış
bende patriot burst 120 gb var 10 aydır sorunsuz kullanıyorum

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
Garantiye yollayıp, yenisini isteseydiniz. Teknoloji şans işi.
1 yıldır 480GB Burst kullanıyorum, ilk günkü gibi. Düşük bütçede en iyi SSD'lerden. Bunu çoğu kişi biliyor.
Garantiye yolladim evet urunde skinti var dediler,fakat elimizde ayni urun yok dediler ucreti iade ettiler ayriyettn aldigimdan biraz fazla ucret yatirdilar yani satici gerckten urunun arkasnda durdu....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her üründe bu sorunlar yaşanabilir önemli olan sorunu yaşadıktan sonra ürünlerinin arkasında durdular mı durmadılar mı. Bir de kronik sorunu olmaması önemli. Burst modelinde bildiğim kadarıyla kronik bir sorun yok sizinki şanssızlık olmuştur.
Aynen ole kardesim zaten gokten tas yagsa benim basima duser,hic sasmadin....

Top Bottom