Öneri PATRIOT P210 vs BURST

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
300
Arkadaşlr merhaba forumda ssd önerisi verilen çoğu konuyu okuduğumda patriot çok övülüyor ve öneriliyor bu başlıktaki iki SSD’nin farklı nedir hangisi daha iyidir iyiyse neden iyidir? Kötülerse sizin önerileriniz nelerdir. 240GB’lık Model alacağım.

P210 daha Diğerinden fazlası ya da eksiği nedir hocam bilginiz varsa
Diğerinden fazlası ya da eksiği nedir hocam bilginiz varsa. Birde Crystal Programında hızı düşük çıkıyor ve sağlığı hızlı 99a düştü falan gibi şeylerde okumuştum BURSTle ilgili ondan dolayı mıdır bu öneriniz.
Post automatically merged:

Patriot Burst daha iyi bir model.
Crystal Programında hızı düşük çıkıyor ve sağlığı hızlı 99a düştü falan gibi şeylerde okumuştum BURSTle ilgili doğru mudur?

o
Diğerinden fazlası ya da eksiği nedir hocam bilginiz var
okuma yazma

Diğerinden fazlası ya da eksiği nedir hocam bilginiz varsa. Birde Crystal Programında hızı düşük çıkıyor ve sağlığı hızlı 99a düştü falan gibi şeylerde okumuştum BURSTle ilgili ondan dolayı mıdır bu öneriniz.

Crystal Programında hızı düşük çıkıyor ve sağlığı hızlı 99a düştü falan gibi şeylerde okumuştum BURSTle ilgili doğru mudur?
öyle bir şey olursa iade edersin normalde olmaması lazım

ATTO Benchmark temel alıyorlar o yüzden o uygulamada yazma okuma değerleri düşük çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,660
Üyeler
190,944
Son üye
Outurn
Geri