Neler Yeni

Patriot Ram ve Sistem Uyumu

hsn3344

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Shoto Todoroki
Öncelikle iyi akşamlar.

Linkteki ürün ve fiyatı hakkında forum sakinlerinin düşüncesini almak istedim. AM5 sistemde 16gb kingston fury, 6000Hz CL36, ramlerini kullanmaktayım, yükseltmek için ram araştırması yapıyorum. 7500F işlemci ve 6800 XT ekran kartlı sistem için sizce linkteki ramler uygun mudur?
Kalitesini bilmiyorum ama değerleri güzel bende almayı düşünüyorum ama emin olamadım mevcut raminiz gayet iyi aslında ondan bi tane daha da alabilirsiniz.

hsn3344

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kalitesini bilmiyorum ama değerleri güzel bende almayı düşünüyorum ama emin olamadım mevcut raminiz gayet iyi aslında ondan bi tane daha da alabilirsiniz.
Bir yerde, çift kanal kullanmanın, dört kanal kullanmaya kıyasla daha iyi olduğunu okumuş ya da izlemiştim, o sebeple 2x16 olarak yükseltmek mantıklı geldi.
Onun dışında şu anki ramlerden memnundum aslında, hatta aynı ramlerin 2. El 2x16 kitlerine bakıyordum öncesinde. Ama patriotların şu anki fiyatı, faturasının olacak olması, 30 cl olması gibi durumlar ilgimi çekti.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Shoto Todoroki
Bir yerde, çift kanal kullanmanın, dört kanal kullanmaya kıyasla daha iyi olduğunu okumuş ya da izlemiştim, o sebeple 2x16 olarak yükseltmek mantıklı geldi.
Onun dışında şu anki ramlerden memnundum aslında, hatta aynı ramlerin 2. El 2x16 kitlerine bakıyordum öncesinde. Ama patriotların şu anki fiyatı, faturasının olacak olması, 30 cl olması gibi durumlar ilgimi çekti.
Evet çift kullanmak daha iyi dört kanal kullanmaktan patriotun değerleri gayet iyi bende o yüzden kararsız kaldım benim ramlerimde cl40 5200 mhz o yüzden patriot düşünüyorum kullanıp da memnun olmayan görmedim forumda expo sorunu olduğunu duydum sadece performansını tam veremiyormuş bende kararsızım.

Top Bottom