Neler Yeni

Patron Çildirdi Epic Games Death Stranding Beleşşşş 🔥 🔥 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Epic in launcher ı da inanılmaz yavaş. Ya siz Unreal Engine ı yapan insanlarsınız bir launcher ı nasıl yapamazsınız? İnanılmaz bir şey verdikleri oyunlar güzel ama epic den indirip oynaması bir çile. Steam gibi atölye filanda yok. Hatta Türkçe çevirisi bile bana göre hatalı.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Olum alınmıyor çöktü glb .d

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Epic in launcher ı da inanılmaz yavaş. Ya siz Unreal Engine ı yapan insanlarsınız bir launcher ı nasıl yapamazsınız? İnanılmaz bir şey verdikleri oyunlar güzel ama epic den indirip oynaması bir çile. Steam gibi atölye filanda yok. Hatta Türkçe çevirisi bile bana göre hatalı.
Bu bütçe ile launcher yapmamaları cidden tuhaf..

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Adamlar 329 TL yi oyunu beleş yapmış hala beğenmiyor komik

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Ya yemin ediyorum 2 senedir epicten aldığım beleş oyunları steamde almaya kalksam 1.5 2k minimum tutar şakasız. Hala laf ediyorsunuz epic' e madem kötü almayın o zaman gidin steamden parasını verin alın lol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,028
Üyeler
160,633
Son üye
El salvador
Top Bottom