Zaten problem orada şu oyun taş çatlasın normalde olması gereken fiyat 79tl falan ama oyun 330 tl. Yapacak bir şey yok ya parayı basıp alıcaksın yada bu tarz fırsatları değerlendiriceksin.Epic'in kölesi olmama şu kadar kaldı. Çoğu oyunu almadım ben uzaktım o ara oyunlara. Mükemmel şeyler verip duruyor. Bizim gibi milletlerin oyun oynamasına yardımcı oluyor.
Seninki de abartı bu kadar fanatikliğe gerek yok. Steam de çok cimri ama şuda bir gerçek steam e harcadığım paranın 20 de 30 da birini belki epic e harcamışımdır. Ben ödemede bile bir iki defa sorun yaşamıştım epic te sonra gittim steam den aldığımı oyunu hatırlıyorum. Para harcamak istediğimde bile sorun çıkarmıştı bir yıl önceydi herhalde. Ben bir yerde sorun yaşayınca uğraşmak istemiyorum hemen diğerine geçiyorum. Steam bedava oyun vermese de steam kütüphanesi oynadığım ve para verdiğim oyunlarla doluyken epic te oynamadığım güzel bedava oyunlarla dolu. İki oyun aynı fiyata iki platformda varken kimse gidipte epicten almıyorsa burada bir sıkıntı vardır ve firma bu sıkıntıyı çözmeye çalışmıyor yıllardır. Sorun burada bariz bir sıkıntı var her yerde tartışılan ve hiç üzerine durmuyorlar. Buda kullanıcı kaçırıyor.çöp epic bedava oyun verene kadar sistemlerini düzeltsene yine rezil olmaktan başka bir şey yapmıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
steam bin basar rezil epic epic bedava oyun verse bile almam şerefimle giderim çökmeyen stemaden alırım rezillik
Yav valla bir siz sikinti cekiyorsunuz. Ben de zerre bir sey yok. Ne cok seviyorsunuz abartmayiEpic in launcher ı da inanılmaz yavaş. Ya siz Unreal Engine ı yapan insanlarsınız bir launcher ı nasıl yapamazsınız? İnanılmaz bir şey verdikleri oyunlar güzel ama epic den indirip oynaması bir çile. Steam gibi atölye filanda yok. Hatta Türkçe çevirisi bile bana göre hatalı.
İngilizceniz varsa bir sürü yerde bu konunun tartışıldığını, bir tek benim böyle bir sorun yaşamadığımı başkalarının da olduğunu görebilirsiniz. Bu arada düşünceniz beni yalancılıkla itham etmeniz çok yanlış bir davranış. Kurallara aykırı görüş bildirirsem moderatörler uyarır zaten. Bu konuda sizin bir şey yapmanıza gerek yok.Yav valla bir siz sikinti cekiyorsunuz. Ben de zerre bir sey yok. Ne cok seviyorsunuz abartmayi