cobretti
80+ Bronze
Dahası
Avantajları nelerdir?Paparadan iyi midir? Papara ve ininal kartım var bunuda ek olarak almak icin sordum
net papara daha iyi.Avantajları nelerdir?Paparadan iyi midir? Papara ve ininal kartım var bunuda ek olarak almak icin sordum
Papara daha iyi.Avantajları nelerdir?Paparadan iyi midir? Papara ve ininal kartım var bunuda ek olarak almak icin sordum
daha 1 hafta oldu papara alalı hadi bakalım sıra paycell dePapara daha iyi.
Önermem açıkçası. Aylık aidatı falan var diye biliyorum.daha 1 hafta oldu papara alalı hadi bakalım sıra paycell de
Papara daha avantajlı. İndirimleri var.Avantajları nelerdir?Paparadan iyi midir? Papara ve ininal kartım var bunuda ek olarak almak icin sordum
net papara daha iyi.Avantajları nelerdir?Paparadan iyi midir? Papara ve ininal kartım var bunuda ek olarak almak icin sordum
zaten avantajlari biliyordum paparanin yinede tesekkurler su valorant 30TL ye10 TL cashback kampanyasini gorunce merak ettimnet papara daha iyi.
turkcell'li değilsen paycell'in pek bir avantajı yok.
papara kartın varsa bile almana gerek yok. ben almıştım. bir işime yaramadı. papara çok daha avantajlı. emin ol.
turkcelliysen paycellAvantajları nelerdir?Paparadan iyi midir? Papara ve ininal kartım var bunuda ek olarak almak icin sordum