T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
İnen dosya 30GB bandında bir şey.ben alıcamda 60gb indirmek istemiyorum ssd 40 günde 4.6tb yazma yaptı zaten rekor felan kırıyorum herhalde
İnen dosya 30GB bandında bir şey.ben alıcamda 60gb indirmek istemiyorum ssd 40 günde 4.6tb yazma yaptı zaten rekor felan kırıyorum herhalde
Hocam dlc hilesi var aslında.Ban yemek yok zaten oyundaalcaksan full dlc al standartla oyunun 10 da 1 ini oynayabilirsin
hocam oyunda türkçeye gerek yok.Oyun basit zatenBende var Türkçe dil desteği olmadığı için oyun çok karışık geldi bana beğenmedim Türkçe olsaymış iyi olurdu.
Bana pek öyle gelmedi çok karışıktı halen arada girip sıkılıp geri çıkıyorum.hocam oyunda türkçeye gerek yok.Oyun basit zaten
Hocam internetten video izleyerek anlayabilirsiniz.Zeonn 5 6 yıl önce video çekmişti 14 tane çok zevklidir hem izleyin hem öğreninBana pek öyle gelmedi çok karışıktı halen arada girip sıkılıp geri çıkıyorum.
Mesela rastgele bir görev alıyorum görevin içeriğini ne yapacağımı hiç bir şeyi anlamıyorum çünkü ingilizce yazıyor. Her seferinde çeviri yaparak oynamaya çalıştım oda bir yere kadar.Hocam internetten video izleyerek anlayabilirsiniz.Zeonn 5 6 yıl önce video çekmişti 14 tane çok zevklidir hem izleyin hem öğrenin