Kalıcı Ücretsiz Payday 2 Legacy Collection Ücretsiz Oldu!

Alınıyor mu şuan bende var ama arkadaşım alsın bari.

Yaz indirimde dying light2 paketi payday2 ile ucuz diye almıştım ayrıca beleş olsa nolacak2 liralık oyun sonuçta

Steam'in yeni getirdiği kuralla indirimli oyunlar $0.49 (5.50 TL) 'dan ucuz olamayacağı için şu an alınamıyor, çözümü var mı acaba?

Bi ara paketteki oyunun aslına sahipsek ücretsiz olduğunda hesaba ekleyemiyorduk çözüm olarak hesaptan kaldırmak istiyorum diye iade talebi oluşturduktan sonra alabiliyorduk yanlış hatırlıyorsam düzeltin @Perfectshot06

Steam'in yeni getirdiği kuralla indirimli oyunlar $0.49 (5.50 TL) 'dan ucuz olamayacağı için şu an alınamıyor, çözümü var mı acaba?
5,5 TL'nin altındaki oyunlar Steam sayfasında gözükmüyor, istek listesine ekleyip sepete eklediğinizde ise fiyat 0 TL olarak gözüküyor ve satın alımı tamamlayamıyorsunuz. Muhtemelen bu paket içinde de 5,5 TL altındaki ürünler olduğu için 0 TL gözüküyor ve satın alıma izin vermiyor. Zaten SteamDB'de paketin diğer ülkelerdeki fiyatını incelersek diğer ülkelerde ücretsiz olarak gözükmüyor. Muhtemelen yeni fiyat kuralı yüzünden oluşan bir hata var.

1692191376620.png

5,5 TL'nin altındaki oyunlar Steam sayfasında gözükmüyor, istek listesine ekleyip sepete eklediğinizde ise fiyat 0 TL olarak gözüküyor ve satın alımı tamamlayamıyorsunuz. Muhtemelen bu paket içinde de 5,5 TL altındaki ürünler olduğu için 0 TL gözüküyor ve satın alıma izin vermiyor. Zaten SteamDB'de paketin diğer ülkelerdeki fiyatını incelersek diğer ülkelerde ücretsiz olarak gözükmüyor. Muhtemelen yeni fiyat kuralı yüzünden oluşan bir hata var.

Alıntıyı görüntüle
bi arjantinde ücretsiz gözüküyor belki ordada fiyat değişiyordur

Yaz indirimlerinde sadece payday 2 almıştım şimdi bunu hesaba eklemek istediğim zaman alınmıyor ne yapmamız gerek?

Yeni şartlardan dolayı oluşan bir bug, alamazsınız yani kısaca.

Geri