Hocam iyi hoşta şuan Türkçe yama yok mu yanizamanında çok uğraştım ama bazı senaryolar hala ingilizceydioyun içerisinden dlc şeklinde türkçe yama vardı. yüklemiştim oyun gerçekten çok hoş ama tek başına hiç keyfi çıkmıyor. bende sevmedim o yüzden hele o polisler ne öyle ya
![]()
roket at ölmüyor adam
hile açımına izin veren bir oyun ayrıyeten. hile oyuncu olan serverı da söylüyor zaten sana ama aynı takımda olduğunuz için bence iyi bir şey
![]()
şöyle bir şey di bendeki yama da. idareten bir yama mevzuyu anlamaya yetiyordu. zaten mega bir oyun payday2. %100 çeviri çok zor bulmak.Hocam iyi hoşta şuan Türkçe yama yok mu yani![]()
ve Vac falan yemem değil mi ?
Sanırım modlarla yapılıyor. Ama eğer türkçe yama ile online girerseniz direkt ban yiyorsunuz. Offline da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Payday 2 iyi aldık hoşta Türkçe yok.Türkçe yama önerisi alabilir miyim ve nasıl yapılır ? Ve online girince bir sıkıntı olur mu ?
bir şey değil. Yardım edebildiysem ne mutlu banaOww o zaman hiç ellemeyeyim hocam teşekkürler![]()
valla kullanmadığım hile mod kalmadı diyebilirimPeki Vac vs gibi bir sorun olmaz değil mi ?
Anladım hocam kararsız kaldımvalla kullanmadığım hile mod kalmadı diyebilirimsınırsız para silah aim. (kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
) oyunun ban atmasını beklemedim ben sildim oyunu
![]()