Neler Yeni

Payday2 perkler ve skiller yardım

qNebula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen
Merhaba arkadaşlar payday2 oyununa yeni başladım bi kaç gündür oyunu oynuyorum youtube platformu üzerinden perkler ve skillerin kullanımı ile ilgili bi kaç videoya baktım kimisi zırh odaklı bi öneri yaparken kimisi hız üzerine anlatım yapıyor. Bugün death wish zorluğunda bi lobiye girdim oyun içinde direkt yere düştüm ama takım arkadaşlarım o kalabalığın içinde geziyor ve canları bile azalmıyodu böyle olmak için hangi skilleri açmalıyım ve hangi perki kullanmalıyım ? Not: Toplam armorum 176 canım 230 ve 74 seviyeyim

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Ahmet Berat
takım arkadaşlarım o kalabalığın içinde geziyor ve canları bile azalmıyodu
Eğer NPC ise zaten ölümsüz gibi birşeyler. Bu onlinde da başında geldiyse 2 olasılık var.
Ya hiledir, yada Dodge Build dizmiştir. YT de bir sürü dodge skil buildi var onlardan yararlanabilirsin.
dip not : bu dodge buildlerini kullanmayı anlamak biraz yorar. Alışınca Buldozer ile dalga geçersin.

qNebula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet oynadığım oyuncular online moddaydı dediğin skille bi bakarım peki hangi perki kullanmalıyım o konuda bi bilgin var mı

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Ahmet Berat
evet oynadığım oyuncular online moddaydı dediğin skille bi bakarım peki hangi perki kullanmalıyım o konuda bi bilgin var mı
Ben dodge build kullanmadım. YT de build diye aratırsan perk leri de gösteriyor olmaları lazım.

Top Bottom