Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Hiçbir şey bekleme.Gamegarajdan aldim. Suan 4300 TL 4gb ram fiyatlisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ3
Hiçbir şey bekleme.Gamegarajdan aldim. Suan 4300 TL 4gb ram fiyatlisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ3
Yok la, Valorant falan oynar bence. Ama iyi fiyata almış gerçekten.Hiçbir şey bekleme.
Dediğim gibi oynicagim max grafikli oyun gta5 dir. LoL dışında oyun bilr oynamıyorum kiYok la, Valorant falan oynar bence. Ama iyi fiyata almış gerçekten.
Gerçekten piyasanin böyle artacağını bilsem yazın alırdım da işte dusuncesizce hareket ettim. Bu zamana kadar bekledimYok la, Valorant falan oynar bence. Ama iyi fiyata almış gerçekten.
LoL'de sorun yaratmaz ama GTA 5'i hiç bilmiyorum.Dediğim gibi oynicagim max grafikli oyun gta5 dir. LoL dışında oyun bilr oynamıyorum ki
İntel HD Graphics ile oyun oynamak imkansız maalesef.Yok la, Valorant falan oynar bence. Ama iyi fiyata almış gerçekten.
YouTube'dan testlere baktım GTA 5'te lowda 30-40 fps veriyor. Valorant falan çok rahat oynar.İntel HD Graphics ile oyun oynamak imkansız maalesef.
Pazartesiye gelir test yaparim yaYouTube'dan testlere baktım GTA 5'te lowda 30-40 fps veriyor. Valorant falan çok rahat oynar.
Nasıl imkansız olması lazım 720p dir belki.YouTube'dan testlere baktım GTA 5'te lowda 30-40 fps veriyor. Valorant falan çok rahat oynar.
Nasıl imkansız olması lazım 720p dir belki.