Neler Yeni

Pazarama paramı iade etmiyor

crucify

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Turgut Kural
Arkadaşlar merhaba,

6 Şubat tarihinde Pazarama’dan monitör aldım, 7 Şubatta henüz kargoya verilmeden iptal ettim. Ürün kargolanmadığı için aynı gün içerisinde ücret iadeniz yapılmıştır dendi fakat hala iade yapılmadı. Bankamı aradığımda provizyonda herhangi bir işlem olmadığını, eğer iadeyi yaptılarsa dekont, referans numarası veya provizyon numarası gibi iadeyi kanıtlayacak bir bilgi paylaşabilirlerse kontrol edebiliriz dedi. Salı günü Pazaramayı arayıp durumu anlattım finans departmanlarına ilettiklerini söylediler fakat herhangi bir dönüş alamadım. Para iadesi yapılsaydı bir dekont veya referans numarası vermek bu kadar zor olmazdı. Nasıl ilerlemeliyim, nerelere şikayet edebilirim?

Ekler

• IMG_6166.jpeg
    IMG_6166.jpeg
    205.3 KB · Hit: 42

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,471
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Tabikide thh ye başvur

crucify

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Turgut Kural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabikide thh ye başvur
Peki ne zaman başvurabilirim, herhangi bir zaman kısıtı var mı en az 5 iş günü sonra başvurulabilir gibi? Pazarama 7 Şubatta 1-3 iş günü dedi.
“ücret iade süreci başlatılmış olup 1-3 iş günü içerisinde ilgili tutar kartınıza aktarılacaktır.”

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba,

6 Şubat tarihinde Pazarama’dan monitör aldım, 7 Şubatta henüz kargoya verilmeden iptal ettim. Ürün kargolanmadığı için aynı gün içerisinde ücret iadeniz yapılmıştır dendi fakat hala iade yapılmadı. Bankamı aradığımda provizyonda herhangi bir işlem olmadığını, eğer iadeyi yaptılarsa dekont, referans numarası veya provizyon numarası gibi iadeyi kanıtlayacak bir bilgi paylaşabilirlerse kontrol edebiliriz dedi. Salı günü Pazaramayı arayıp durumu anlattım finans departmanlarına ilettiklerini söylediler fakat herhangi bir dönüş alamadım. Para iadesi yapılsaydı bir dekont veya referans numarası vermek bu kadar zor olmazdı. Nasıl ilerlemeliyim, nerelere şikayet edebilirim?
THH devreye girene kadar siz o parayı çoktan ödemiş olursunuz. İş Bankasını arayıp oradan pazarama bölümüne bağlanın veya direkt pazarama ile çözmeye çalışın. THH'de iş uzar.

crucify

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Turgut Kural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
THH devreye girene kadar siz o parayı çoktan ödemiş olursunuz. İş Bankasını arayıp oradan pazarama bölümüne bağlanın veya direkt pazarama ile çözmeye çalışın. THH'de iş uzar.
Pazaramayı bu hafta 2 kez aradım bana dekont iletmeleri için, finans birimine ilettik dönüş yapacaklar diyorlar ses yok

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,471
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
İade etmeleri gereken süre geçtiyse thh ye başvur. Ben öyle yaptığımda firma ertesi gün iade etmişti

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Pazaramayı bu hafta 2 kez aradım bana dekont iletmeleri için, finans birimine ilettik dönüş yapacaklar diyorlar ses yok
Pazarama, PTTAvm gibi yerler biraz böyle. Tekrar tekrar ara.

Top Bottom