pazartesi gününden beri internetim yok ne yapabilirim

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,766
arkadaşlar pazartesi günü turknet ekibi geldi binaya zaten 1000 mbps internet kullanıcısıyız dışarıda sarkan kabloyu bina içine aldılar dört daireden iki daire turknet kullanıyoruz alt komşumun interneti varken benim kablo çalışmasından beri internetim yok internet ışığım kırmızı yanıyor ve turknet müşteri hizmetleri yarına ekip yönlendirebiliriz diyorlar arkadaşlar kutu içerisini böyle bırakıp gitmişler bu kutuya benim yapabileceğim bir şey var mı yoksa teknik personeli beklemek zorunda mıyım telefonumun interneti bitmek üzere ne yapmalıyım

Ekler

• IMG_2111.jpeg
    IMG_2111.jpeg
    1.7 MB · Hit: 45
arkadaşlar pazartesi günü turknet ekibi geldi binaya zaten 1000 mbps internet kullanıcısıyız dışarıda sarkan kabloyu bina içine aldılar dört daireden iki daire turknet kullanıyoruz alt komşumun interneti varken benim kablo çalışmasından beri internetim yok internet ışığım kırmızı yanıyor ve turknet müşteri hizmetleri yarına ekip yönlendirebiliriz diyorlar arkadaşlar kutu içerisini böyle bırakıp gitmişler bu kutuya benim yapabileceğim bir şey var mı yoksa teknik personeli beklemek zorunda mıyım telefonumun interneti bitmek üzere ne yapmalıyım
kutuya müdahale etme senin müdahale ettiğini anlarlarsa davalık olursun aman diyeyim. Bekle servisin gelmesini.

o kırmızı ışık LOS Işığı oluyor bende ilk bağlattıgımda yaşadım ve arkadaşımda bağlattıktan 1 gün sonra o da yaşadı dandirik bir şey taktıklarında kırılıyor içindeki sen bişey yapamazsın Türknetin gelmesi lazım

Şikayetvar üzerinde konu açın dönüş sağlıyorlar.

agalar gelen giden olmadı yarın gelecekler mi bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,333
Üyeler
184,617
Son üye
akanitro14
Geri