Neler Yeni

Pc açar açmaz işlemci %100 cıktı

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Windows' da sıkıntı olmuş olabilir veya virüs bulaşmış olabilir. Önemli dosyalarınızı alıp format atmanızı öneririm.
virüs yok tarattım da windows da çakma windows 10 keyli alınan ama 6 aydırda kullanıyorum yani anlamadım suan her şey düzgün bi tek windows uptade açamıyorum

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bilgisayarda Discord varsa Discord ilk açılışta aşırı bir biçimde işlemci yiyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar dün gece PUBG mobile oynuyordum öyle 5 dk lık da test yayını açtım obs den bi sorun yoktu gece kapattım sabah 11 gibi açtıgımda pc yi işlemci birden %100 fırladı sag altta tarih ayarları maus kontrol klavye kontrol filan bi anda bozuldu tekrar kapat aç yaptıgımda düzeldi neden kaynaklıdır bu acaba
İlk başta 1-2dk %100 olması normal.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
virüs yok tarattım da windows da çakma windows 10 keyli alınan ama 6 aydırda kullanıyorum yani anlamadım suan her şey düzgün bi tek windows uptade açamıyorum
Keyli alınan windows çakma windows değil.

İsimyok08

80+ Bronze
İlk açılışta, açılış uygulamaları birden yüklendiği için işlemci %100 olmuş olabilir.

İçiniz rahat etmeyecekse; Kaspersky ile tam tarama yap. CMD'yi açıp. "sfc/scannow" komutunu giriniz. %100 olana kadar bekleyin.(Windows dosya bütünlüğünü doğrulayacaktır.)

Bu ikisinde problem çıkmazsa bir problem yok demektir.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
İlk açılışta, açılış uygulamaları birden yüklendiği için işlemci %100 olmuş olabilir.

İçiniz rahat etmeyecekse; Kaspersky ile tam tarama yap. CMD'yi açıp. "sfc/scannow" komutunu giriniz. %100 olana kadar bekleyin.(Windows dosya bütünlüğünü doğrulayacaktır.)

taramada bişey cıkmadıda windows uptade açamıyorum bunu nasıl açacam ? bu zamana kadar acıp güncelleme yapıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor cmd ye tırnak içinde yazdıgımda

İsimyok08

80+ Bronze
taramada bişey cıkmadıda windows uptade açamıyorum bunu nasıl açacam ? bu zamana kadar acıp güncelleme yapıyordum

Tırnak içinde yazmayın.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz

onuda denedim
You must be an administrator running a console session in order to
use the sfc utility. yönetici olarak çalıştırmayı deneyin felan diyorda bu arada windows defenderi kapatınca windows uptade açıldı simdi ilginç dir :D

Tırnak içinde yazmayın.
bu arada yönetici çalıştırınca oldu suan % 20 de

Tırnak içinde yazmayın.
Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired them.
For online repairs, details are included in the CBS log file located at
windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline
repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag.

ÇEVİRİSİ

Windows Kaynak Koruması bozuk dosyalar buldu ve bunları başarıyla onardı.

Çevrimiçi onarımlar için ayrıntılar şu adreste bulunan CBS günlük dosyasına dahil edilmiştir:

windir\Logs\CBS\CBS.log. Örneğin, C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. Çevrimdışı için

onarımlar, ayrıntılar /OFFLOGFILE bayrağı tarafından sağlanan günlük dosyasına dahil edilmiştir.

ve windows uptade den bişey güncelleme yaptı yeniden başlatmam gerekti suan hiç bi sorun kalmadı sanırsam her şey normal 5 6 kere daha kapat aç yaptım o sure zarfında bi sorun olmadı

Son düzenleme:

İsimyok08

80+ Bronze
onuda denedim
You must be an administrator running a console session in order to
use the sfc utility. yönetici olarak çalıştırmayı deneyin felan diyorda bu arada windows defenderi kapatınca windows uptade açıldı simdi ilginç dir :D

bu arada yönetici çalıştırınca oldu suan % 20 de

Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired them.
For online repairs, details are included in the CBS log file located at
windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline
repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag.

ÇEVİRİSİ

Windows Kaynak Koruması bozuk dosyalar buldu ve bunları başarıyla onardı.

Çevrimiçi onarımlar için ayrıntılar şu adreste bulunan CBS günlük dosyasına dahil edilmiştir:

windir\Logs\CBS\CBS.log. Örneğin, C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. Çevrimdışı için

onarımlar, ayrıntılar /OFFLOGFILE bayrağı tarafından sağlanan günlük dosyasına dahil edilmiştir.

ve windows uptade den bişey güncelleme yaptı yeniden başlatmam gerekti suan hiç bi sorun kalmadı sanırsam her şey normal 5 6 kere daha kapat aç yaptım o sure zarfında bi sorun olmadı
Güzel, bozuk bir dosya bulmuş ve onarmış.

Geçmiş olsun :)

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Güzel, bozuk bir dosya bulmuş ve onarmış.

Geçmiş olsun :)
Sağol başkan sayende düzeldi sanırsam o kod u girince biseyler onardı windows uotade bisey yüklemem gerekti sonra yeniden başlatınca bisey kalmadı şuan sorunsuz inşallah bisey oolmaz bugünde tam id se xt 24 argb v2 soğutucu alacaktım işlemciye yaz ayı için iyi soğuma olsun diye duydumu napti😂😂

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Virüs bulaşmış olabilir. Arkadaşlar gerçekten abartmış. İşlemciyle alakası olacağını düşünmüyorum.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Virüs bulaşmış olabilir. Arkadaşlar gerçekten abartmış. İşlemciyle alakası olacağını düşünmüyorum.
Suanlik sorun çözüldü reis arkadaşın dediği kodu girdim biseyler onardı güncelleme yaptı sorun kalmadı bi daha olmaz umarım zaten olduktan sonra kapat aç yapıncada düzelmişti bi windows uotade giremiyordum onuda çözdüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,511
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom