Çözüldü✓ Pc açık ama ekran ve klavye gelmiyor

Nocten

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, benim pc açılıyor fanlar falan her şey çalışıyor fakat ekran ve klavye gelmiyor herşeyi denedim sök tak uaptım bios pilini bile 10 dk sökp beklettim ama hala aynı anakartım p5q-s modeli derdime derman olacak birisi olursa çok sevinirim.

Merhabalar, benim pc açılıyor fanlar falan her şey çalışıyor fakat ekran ve klavye gelmiyor herşeyi denedim sök tak uaptım bios pilini bile 10 dk sökp beklettim ama hala aynı anakartım p5q-s modeli derdime derman olacak birisi olursa çok sevinirim.
Kasa arkasından anakartdan bios reset at tuşa bes bekle biraz

Vga kablosu ile bağlı monitöre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam anakartta tam olarak berede bulunuyor tuş
Kasanın arka usb portları var ya orda tuş olması lazım bas ona 1dk bekle aç

Hocam galiba anakart arkasında yok senin kabloyu ekran kartına takıyorsun demi anakarta değil monitörü

Kasanın arka usb portları var ya orda tuş olması lazım bas ona 1dk bekle aç

20250723_000318.webp
hocam şu gri şeymi

Hocam galiba anakart arkasında yok senin kabloyu ekran kartına takıyorsun demi anakarta değil
hocam bi bas ona mavi veya herhangi bir renk yanması lazım yanarsa bekle ışık sönene kadar kendini resetler o dene bi bas

Hocam galiba anakart arkasında yok senin kabloyu ekran kartına takıyorsun demi anakarta değil

hocam bi bas ona mavi veya herhangi bir renk yanması lazım yanarsa bekle ışık sönene kadar kendini resetler o dene bi bas
Hiç ışık yok hocam ve evet ekran kartına takıyorum

Kasa arkasından anakartdan bios reset at tuşa bes bekle biraz
Hocam sanırım senin dediğin tuş benim kasanın ön tarafta power'ın yanındaki küçük tuş orda ışıkları falanda var yarın denicem olmazsa pil değiştirmeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,769
Üyeler
183,163
Son üye
serox26
Geri