Merhabalar, benim pc açılıyor fanlar falan her şey çalışıyor fakat ekran ve klavye gelmiyor herşeyi denedim sök tak uaptım bios pilini bile 10 dk sökp beklettim ama hala aynı anakartım p5q-s modeli derdime derman olacak birisi olursa çok sevinirim.
Kasa arkasından anakartdan bios reset at tuşa bes bekle birazMerhabalar, benim pc açılıyor fanlar falan her şey çalışıyor fakat ekran ve klavye gelmiyor herşeyi denedim sök tak uaptım bios pilini bile 10 dk sökp beklettim ama hala aynı anakartım p5q-s modeli derdime derman olacak birisi olursa çok sevinirim.
Vga kablosu ile bağlı monitöreDP mi kullanıyorsun HDMI mı? Nereye bağlı şu an?
Hocam anakartta tam olarak berede bulunuyor tuşKasa arkasından anakartdan bios reset at tuşa bes bekle biraz
Kasanın arka usb portları var ya orda tuş olması lazım bas ona 1dk bekle açVga kablosu ile bağlı monitöre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam anakartta tam olarak berede bulunuyor tuş
Hocam galiba anakart arkasında yok senin kabloyu ekran kartına takıyorsun demi anakarta değil monitörüVga kablosu ile bağlı monitöre
Kasanın arka usb portları var ya orda tuş olması lazım bas ona 1dk bekle aç
Hocam galiba anakart arkasında yok senin kabloyu ekran kartına takıyorsun demi anakarta değilVga kablosu ile bağlı monitöre
hocam bi bas ona mavi veya herhangi bir renk yanması lazım yanarsa bekle ışık sönene kadar kendini resetler o dene bi basAlıntıyı görüntülehocam şu gri şeymi
Hiç ışık yok hocam ve evet ekran kartına takıyorumHocam galiba anakart arkasında yok senin kabloyu ekran kartına takıyorsun demi anakarta değil
hocam bi bas ona mavi veya herhangi bir renk yanması lazım yanarsa bekle ışık sönene kadar kendini resetler o dene bi bas
Hocam bas basılı tut belki ışık yoktur normaldede bas 1 2 dk bekle aç geriHiç ışık yok hocam ve evet ekran kartına takıyorum
Fiş çekili bir şekilde değilmi?Hocam bas basılı tut belki ışık yoktur normaldede bas 1 2 dk bekle aç geri
Çekili olsunFiş çekili bir şekilde değilmi?
Hocam çekFiş çekili bir şekilde değilmi?
Yok hocam, olmuyor hatta pc açılıyordu duruyordu sonra birdaha açılıyorduÇekili olsun
Hocam çek
ÇEkilide takılıda denedim sonuç yok maalesefÇekili olsun
Hocam çek
Hocam sanırım senin dediğin tuş benim kasanın ön tarafta power'ın yanındaki küçük tuş orda ışıkları falanda var yarın denicem olmazsa pil değiştirmeyi düşünüyorumKasa arkasından anakartdan bios reset at tuşa bes bekle biraz