Bir kereden bir şey olmaz diye umuyorum. Testlerini yapın pc nin sağlık testini vs. Bir daha olmamasına özen gösterin.pc açıkken anam fişi çekti sadece chrome açıktı bişey olurmu pc ye ilk defa açıkken fişi çekildi pc de yeni
Hep yapılırsa windows çökebilir veya bir parçasına zarar verebilir.pc açıkken anam fişi çekti sadece chrome açıktı bişey olurmu pc ye ilk defa açıkken fişi çekildi pc de yeni
Psu'n iyiyse bir kereden bir şey olmaz ancak olmamasına özen gösterin klasik anne olayıdır fiş çekme. Zarar gelince sen bozdun derlerpc açıkken anam fişi çekti sadece chrome açıktı bişey olurmu pc ye ilk defa açıkken fişi çekildi pc de yeni
1 kereden bir şey olmaz ama zırt bırt olursa windows zarar görüyor kendimden biliyorumpc açıkken anam fişi çekti sadece chrome açıktı bişey olurmu pc ye ilk defa açıkken fişi çekildi pc de yeni
Boş yere evham yapıyorsunuz büyük ihtimalle ben eskiden hep öyle yapardım tabii ki doğru değil ama kasmaya gerek yok bu kadar. O psu da yeterince kaliteli.corsaır cv650 bişi olurmu
Çok heyecan yapıyorsunuz her konuda. Bir şey olmaz sakin olpc açıkken anam fişi çekti sadece chrome açıktı bişey olurmu pc ye ilk defa açıkken fişi çekildi pc de yeni
süreklilik harici sorun olmaz diye umuyorumpc açıkken anam fişi çekti sadece chrome açıktı bişey olurmu pc ye ilk defa açıkken fişi çekildi pc de yeni