PC açıldı ekran yok?

erennn

80+
Reaksiyon skoru
138
Pcyi açtım monitorude actim VGA NO SIGNAL yazısı çıktı 3-4 saniye sonra gitti ve kaldı ne yapmam lazim?

Pcyi açtım monitorude actim VGA NO SIGNAL yazısı çıktı 3-4 saniye sonra gitti ve kaldı ne yapmam lazim?
Sen windows kurmamıştın demi ? ekrana bir metin gelmesi lazım herhangi bir tuşa bastığında o metin tekrar tekrar gelmesi lazım gelmedi mi ?

Evet w10 kurmadım açtım asus yazisi geldi hemen ardin VGA NO SIGNAL yazisi geldi geri gitti suan siyah ekran kaldı
tamam pc açılırken del tuşunu spamlarmısın eğer bir ekran gelmessen aynısını f2 ile dene veya @crazyreign asus anakartlarda bios tuşu neydi ?

Giremedim monitoru acdiktan sonra acma tusu beyaz oluyor sinyal hatasi verince kirmizi oluyor
Anakartının tam modeli nedir? Bir de görüntü kablosunu anakarta mı yoksa ekran kartına mı taktın?
Son bir sorum daha var, ekran kartının güç kabloları takılı mı?

Anakartının tam modeli nedir? Bir de görüntü kablosunu anakarta mı yoksa ekran kartına mı taktın?
Son bir sorum daha var, ekran kartının güç kabloları takılı mı?
Anakartım biostar b450mh, monitoru display port ile ekran kartina taktim ekran kartina sadece kasanin icinde birakilan 6 pinli kabloyu takim

Anakartım biostar b450mh, monitoru display port ile ekran kartina taktim ekran kartina sadece kasanin icinde birakilan 6 pinli seyi takim
Pc açılırken del tuşuna spamladın mı ?

Anakartım biostar b450mh, monitoru display port ile ekran kartina taktim ekran kartina sadece kasanin icinde birakilan 6 pinli seyi takim
Anakartını Asus sandığım için F2'ye bas demiştim. BIOSTAR ise Delete tuşuna basmak gerekir.
Bilgisayarın güç tuşuna bastıktan BIOS ekranı gelene kadar Delete tuşuna bas.

Anakartını Asus sandığım için F2'ye bas demiştim. BIOSTAR ise Delete tuşuna basmak gerekir.
Bilgisayarın güç tuşuna bastıktan BIOS ekranı gelene kadar Delete tuşuna bas.
Olmadı. Sorun burda kablolamada olabilirmi çunki ssd ve elram kartini kendim taktim bir yerde sorun yapmis olabilirim (ekran kartinin fani donuyor)

Olmadı. Sorun burda kablolamada olabilirmi çunki ssd ve elram kartini kendim taktim bir yerde sirun yapmis olabilirim
Görüntü kablosunu ekran kartına bağladın demi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,183
Üyeler
189,222
Son üye
LG G3
Geri