PC açıldı ekran yok?

erennn

80+
Reaksiyon skoru
138
Pcyi açtım monitorude actim VGA NO SIGNAL yazısı çıktı 3-4 saniye sonra gitti ve kaldı ne yapmam lazim?

Aklıma bunlar dışında bir şey gelmiyor maalesef.
Benimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum işlemcin nedir ? Eğer ryzen 3. Nesil ise anakart kutusunun üstünde bu simgeden varmı ?
IMG_20201107_214832.jpg

Eğer yoksa büyük ihtimalle bios güncel değil bios güncelleyince görüntü büyük ihtimalle gelecektir bilgisayarcıya götürüp ryzen 2000 veya 1000 serisi bir işlemci ile bios update yapabilirsin

Benimde

Dostum işlemcin nedir ? Eğer ryzen 3. Nesil ise anakart kutusunun üstünde bu simgeden varmı ?
Alıntıyı görüntüle
Eğer yoksa büyük ihtimalle bios güncel değil bios güncelleyince görüntü büyük ihtimalle gelecektir bilgisayarcıya götürüp ryzen 2000 veya 1000 serisi bir işlemci ile bios update yapabilirsin
Ryzen 3 3100 sabah w10 felan kurmayı deniycem olmadı bilgisayarciya giderim

Ryzen 3 3100 sabah w10 felan kurmayı deiycem olmadı bilgisayarciya giderim
Pc açılmıyor dostum windows kuramazsın dediğim gibi bios güncellesin bilgisayarcı dene onu mutlaka

Benimde

Alıntıyı görüntüle
Aklıma bunlar dışında bir şey gelmiyor maalesef.
S.a beyler az önce display portu sokup hdmi ile bagladim ve w10 kurmadigim icin gelen yazi geldi display portta neden acilmadi?

S.a beyler az önce display portu sokup hdmi ile bagladim ve w10 kurmadigim icin gelen yazi geldi display portta neden acilmadi?
Kablo bozuk olabilir dostum sevindim düzeldiğine

Geri