Neler Yeni

Yardım Pc açıldıktan sonra kartın fanlari duruyor görüntü hiç yok

mayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Toltay
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , SolidWorks , C#,Cs6
Açma tusuna basınca bios dahi monitöre hiç ışık gelmiyor sistem dün çalışıyordu gitti bı anda açma tuşuna bastıktan sonra 10 saniye dönüp ekran kartı duruyor

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
herşeyini sök bir daha tak arıza olabilir işlemci apu ise ekran kartını çıkar bi öyle dene

mayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Toltay
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herşeyini sök bir daha tak arıza olabilir işlemci apu ise ekran kartını çıkar bi öyle dene
Apu deil herşeyi de sokup taktım sadece bugün sabah kasayı evden ofise arabanın bagajında getirdim bişey mi oldu acaba

Zepett8

80+ Bronze
Açma tusuna basınca bios dahi monitöre hiç ışık gelmiyor sistem dün çalışıyordu gitti bı anda açma tuşuna bastıktan sonra 10 saniye dönüp ekran kartı duruyor
Ekran kartı çipleri arıza görmüş olabilir. Eğer laptopsa yüksek ihtimalle dediğimden kaynaklı. Bende bu sorunu yaşamıştım. Şöyle bir video var elimde belki yardımcı olur.

mayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Toltay
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı çipleri arıza görmüş olabilir. Eğer laptopsa yüksek ihtimalle dediğimden kaynaklı. Bende bu sorunu yaşamıştım. Şöyle bir video var elimde belki yardımcı olur.
Toplama kasa laptop deil

mayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Toltay
İlgilendiği Kategoriler
Hocam sisteme güç gidiyor kasa fanları dönüyor tahminimce arkada windowsta çalışıyor ama monitöre hiç ışık gelmiyor bence ekran kartına bişey oldu ama inşallah olmamıştır yeni aldım bütçede yok bozulduysa

Zepett8

80+ Bronze
Hocam sisteme güç gidiyor kasa fanları dönüyor tahminimce arkada windowsta çalışıyor ama monitöre hiç ışık gelmiyor bence ekran kartına bişey oldu ama inşallah olmamıştır yeni aldım bütçede yok bozulduysa
Hocam 10 saniyede kapanıyor sandım pc. Eğer öyleyse çok yüksek ihtimal ekran kartı zarar görmüştür. Belki monitördende kaynaklı olabilir. Bence bilgisayarcıya götürün.

mayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Toltay
İlgilendiği Kategoriler
Hocam 10 saniyede kapanıyor sandım pc. Eğer öyleyse çok yüksek ihtimal ekran kartı zarar görmüştür. Belki monitördende kaynaklı olabilir. Bence bilgisayarcıya götürün.
Buldum hocam sorunu saç baş yoldurur
Mesaj otomatik birleştirildi:

DP kablosu monitöre tam takılmamış uzun olunca taktım zannetmisim ucu girmemiş 😄

Zepett8

80+ Bronze
Buldum hocam sorunu saç baş yoldurur
Mesaj otomatik birleştirildi:

DP kablosu monitöre tam takılmamış uzun olunca taktım zannetmisim ucu girmemiş 😄
İyi hocam hayırlı olsun.

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Apu deil herşeyi de sokup taktım sadece bugün sabah kasayı evden ofise arabanın bagajında getirdim bişey mi oldu acaba
getirmeden önce bir şey yoksa o zaman olmuştur ekran kartı boştayken dönmeyebilir diğerleri çalışıyorsa monitörde sıkıntı var kablolar sağlam mı?

Top Bottom