Pc açılınca direkt biosa atıyor

Reaksiyon skoru
0
Selamın aleyküm.
Arkadaşlar sistemi açınca direkt biosa atıyor yardımcı olabilecek biri var mı. Ekran kartı driverini silmiştim ddu ile beraber ekran kartı 4070 super. Kendi kendine ekran kararıp fanları fulluyordu bilgisayar. internetten araştırmalarım sonucu sürümden dolayı olduğunu öğrendim eski sürüme geçtim yapmayı kesti ama bu sefer biostan çıkmıyor lütfen yardım edin

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.8 MB · Hit: 16
Yardımcı olabilecek var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler biosu sıfırladım açıldı yapmam gereken bir şey var mı ayar vs yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
Yardımcı olabilecek var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler biosu sıfırladım açıldı yapmam gereken bir şey var mı ayar vs yardımcı olursanız sevinirim
genelde windows kurulu olmadığında atar biosa win kurulu mu emin misin?

genelde windows kurulu olmadığında atar biosa win kurulu mu emin misin?
Windows yüklü. Sistem açıldı biosu ayarlarından sıfırladım şu an sistemdeyin. Yapmam gereken bir ayar var mı? Teşekkür ederim yanıtın için.

Selamın aleyküm.
Arkadaşlar sistemi açınca direkt biosa atıyor yardımcı olabilecek biri var mı. Ekran kartı driverini silmiştim ddu ile beraber ekran kartı 4070 super. Kendi kendine ekran kararıp fanları fulluyordu bilgisayar. internetten araştırmalarım sonucu sürümden dolayı olduğunu öğrendim eski sürüme geçtim yapmayı kesti ama bu sefer biostan çıkmıyor lütfen yardım edin
Ekran kartın gigabyte markaysa gigabyte control center yüzünden fanları fulluyordur büyük ihtimal

Geri