PC Açılırken mavi ekran alıyorum

Vatulian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
859
Arkadaşlar selamlar iyi forumlar, 1 hafta içinde PC'yi açarken 2. defa mavi ekran yedim ve onarıma girdim. Her iki mavi ekran sonrası onarımdan sonra sorunsuz bilgisayar açıldı ve mavi ekran almadan da sorunsuz kullandım ancak nedenini merak ediyorum. Sorun yaşatacak bir durum olduğunu sanmıyorum ama fikirlerinizi de merak ettim.

mavi ekran hataları genellikle bildiğim kadarıyla donanım hatasıdır mavi ekranda problemi hata kodu olarak yazar ne yazdığını hatırlıyor musun

mavi ekran hataları genellikle bildiğim kadarıyla donanım hatasıdır mavi ekranda problemi hata kodu olarak yazar ne yazdığını hatırlıyor musun
Otomatik olarak onarıma aldığı için pek dikkat edemedim açıkcası..

Otomatik olarak onarıma aldığı için pek dikkat edemedim açıkcası..
windows kaynaklı da olabilir virüs kaynaklı da olabilir donanım kaynaklı da olabilir çok seçeneğimiz olduğundan çözümü şu diyemiyorum açıkcası minidump inceleyebilecek bir arkadaş bulursanız çözüm söyleyecektir farklı yerlerde konu açarsanız daha hızlı çözüm bulabilirsiniz bence

windows kaynaklı da olabilir virüs kaynaklı da olabilir donanım kaynaklı da olabilir çok seçeneğimiz olduğundan çözümü şu diyemiyorum açıkcası minidump inceleyebilecek bir arkadaş bulursanız çözüm söyleyecektir farklı yerlerde konu açarsanız daha hızlı çözüm bulabilirsiniz bence
Teşekkür ederim önerileriniz için dikkate alacağım. Şimdi telefonda olduğumdan minidump atma şansım yok eve geçince ekleyeceğim.

Geri