Neler Yeni

Çözüldü✓ PC açılırken rahatsız edici bir görüntü ile karşılaşıyorum nasıl düzeltebilirim

pclock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
İsmail
Arkadaşlar sistem şu şekilde
r5 5600x
corsair 16gb 3600mhz
rx550
msı x470 anakart temeli bu şekilde olan sistemimi her açtığımda 1 saniyelik falan bu şekilde görüntü gelip gidiyor
sebebi nedir yardımcı olabilecek var mı

Ekler

• WhatsApp Image 2021-11-15 at 21.29.33.jpeg
    WhatsApp Image 2021-11-15 at 21.29.33.jpeg
    199.7 KB · Hit: 68

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
r5 5600x
corsair 16gb 3600mhz
rx550
msı x470 anakart temeli bu şekilde olan sistemimi her açtığımda 1 saniyelik falan bu şekilde görüntü gelip gidiyor
Bunun sebebi genel de ekran kartı olur.

pclock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet ilk şüphelendiğim benim de o oldu fakat ekran kartını diğer sistemimden söküp taktım yani bu sisteme geçmeden önce orda çok stabil bir şekilde kullanabiliyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun sebebi genel de ekran kartı olur.
doğrusu sonrasında eski sisteme takıp denemedim ama

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
evet ilk şüphelendiğim benim de o oldu fakat ekran kartını diğer sistemimden söküp taktım yani bu sisteme geçmeden önce orda çok stabil bir şekilde kullanabiliyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

doğrusu sonrasında eski sisteme takıp denemedim ama
Porta tam oturmamış veya görüntü kablosunda da sorun olmuş olabilir.

pclock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
r5 5600x
corsair 16gb 3600mhz
rx550

YENİ KONU AÇARKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER!​

LÜTFEN KONU AÇARKEN KONU BAŞLIĞINIZI ÖZENLE BELİRLEYİN. Sadece acil, yardım yazan başlıklar yasaktır. Başlıklarınız sorunuzu açıklayacak şekilde düzgün bir dille yazılmış olmalıdır! Örneğin "Bu nasıl" yazmak yerine "XX parça nasıldır?" yazın, BU SİSTEM NASIL yerine "xx işlemci, xx ekran kartlı sistem nasıl" yazın...
Kurallara uyulmaması halinde konu kilitlenir, silinir veya onaylanmayabilir ayrıca devamı halinde UZAKLAŞTIRILABİLİRSİNİZ!!

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

LÜTFEN KONU AÇARKEN KONU BAŞLIĞINIZI ÖZENLE BELİRLEYİN. Sadece acil, yardım yazan başlıklar yasaktır. Başlıklarınız sorunuzu açıklayacak şekilde düzgün bir dille yazılmış olmalıdır! Örneğin "Bu nasıl" yazmak yerine "XX parça nasıldır?" yazın, BU SİSTEM NASIL yerine "xx işlemci, xx ekran kartlı sistem nasıl" yazın...
Kurallara uyulmaması halinde konu kilitlenir, silinir veya onaylanmayabilir ayrıca devamı halinde UZAKLAŞTIRILABİLİRSİNİZ!!
Allah aşkına sen şu sorunu yaşasan nasıl bir başlık açarsın söylesene? Bu durumu nasıl anlatabilir başlıkta.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan

Yönetim hiç bilmiyordu.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
Allah aşkına sen şu sorunu yaşasan nasıl bir başlık açarsın söylesene? Bu durumu nasıl anlatabilir başlıkta.
Görüntü bozulma sorunu yazsa bile olur. Bu yeni bir başlık açarken kıpkırmızı en üstte yazıyor. Okuma yazması olan ve gözü gören her insanın o yazıyı farketmesi lazım. Hata bende değil böyle başlık açanlarda ve böyle başlık açanları destekleyenlerde.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
Görüntü bozulma sorunu yazsa bile olur. Bu yeni bir başlık açarken kıpkırmızı en üstte yazıyor. Okuma yazması olan ve gözü gören her insanın o yazıyı farketmesi lazım. Hata bende değil böyle başlık açanlarda ve böyle başlık açanları destekleyenlerde.
Hata sende mi dedik, kafandan konuya alakasız tripler atıyorsun.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası