Neler Yeni

Pc açılıyor , görüntü vermiyor

İşlemci yükseltmek için söküp yenisini takmıştım (2600 den 5600 e ) ancak bios ayarını yapmadığım için tekrar 2600 ü takmam gerektiği söylendi. Şimdi 2600 ü tekrar taktım ancak görüntü gelmiyor . Ekran kartının ledi yanıyor , işlemci fanı dönüyor. Anakart b450m s2h . Sorun neyden kaynaklanıyor anlayamadım , düne kadar sorunsuz çalışıyordu sistemim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
İşlemci yükseltmek için söküp yenisini takmıştım (2600 den 5600 e ) ancak bios ayarını yapmadığım için tekrar 2600 ü takmam gerektiği söylendi. Şimdi 2600 ü tekrar taktım ancak görüntü gelmiyor . Ekran kartının ledi yanıyor , işlemci fanı dönüyor. Anakart b450m s2h . Sorun neyden kaynaklanıyor anlayamadım , düne kadar sorunsuz çalışıyordu sistemim.
bios pilini sök tak bi öyle dene

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam clr cmos yaptım , aynı işe yarıyor diye biliyorum. Pil için ekran kartını çıkarmam gerekecek. Clr cmos tan bir farkı var mıdır?
farkı yok.
Garip bi durum anlayamadım.ç

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben de anlayamadım hocam, 2 gündür forumlarda turluyorum. Midem bulandı donanım işinden. Ps alanları anlıyorum , tak fişi çalışsın .
ps te de sıkıntılar oluyor her zaman tak fişi çalışsın olmuyor maalesef. ama donanımda sorunu bulana kadar göbeğin çatlar o ayrı

Top Bottom