yigitdgn 80+ Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 301 Dahası Reaksiyon skoru 99 İsim Yiğit Emre Doğan 2 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 yigitern yazmış: CTRL + ALT + delete yaptığın zaman her hangi bir şey karşına gelmiyor mu ? Devamı için tıklayın... Gelmiyor yine siyah ekran ve mouse imleci var format atsam düzelir mi acaba
yigitern yazmış: CTRL + ALT + delete yaptığın zaman her hangi bir şey karşına gelmiyor mu ? Devamı için tıklayın... Gelmiyor yine siyah ekran ve mouse imleci var format atsam düzelir mi acaba
Muhammed0147 80+ Bronze Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 1,450 Dahası Reaksiyon skoru 490 İsim Muhammed Yertüm Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198405886917 2 Mayıs 2022 #15 aynı sorun benim sistemde de var . Görev yöneticisinden yeni görev açıp explorer.exe yazıp çalıştırdım ama halen sistem gelmiyor . Yapabildiğim tek şey görev yöneticisinden dosya gezginini açıp dosyalarıma erişebilmek
aynı sorun benim sistemde de var . Görev yöneticisinden yeni görev açıp explorer.exe yazıp çalıştırdım ama halen sistem gelmiyor . Yapabildiğim tek şey görev yöneticisinden dosya gezginini açıp dosyalarıma erişebilmek