o benim b450 anakarttada var kucuk bir aydınlatma gibi bir şey sorun baska bir şey olabilirHer gün sorunsuz kullanıyordum. Dün işten geldim tuşa bastım hiç bir tepki yok. Anakartta resimdeki yerde yukarı doğru bir ışık yanıp sönüyor.
Anakart b550-mk
Ne yazdılarsa denedim eski konulara da baktım çözüm bulamadım hala açılmıyor pco benim b450 anakarttada var kucuk bir aydınlatma gibi bir şey sorun baska bir şey olabilir
fiş cek acma kapama tusuna bas cek yap sonra 10 15 dk fis cekili bekle sonra dene birdeNe yazdılarsa denedim eski konulara da baktım çözüm bulamadım hala açılmıyor pc
Gücü kesip bekleyip denedim olmuyorfiş cek acma kapama tusuna bas cek yap sonra 10 15 dk fis cekili bekle sonra dene birde
simdi sistem acılmıyor denince aklıma bin bir sorun geliyor cunku herseyde sorun olabilir kasanın dugmeside bozulmus olabilir cunku anakart elektrik alıyor tabi yine buda psu arızalı olmayacagı anlamına gelmez ama tavsiyem once bilgisayara kısa devre yaptırarar acmanız tus yerine bakalım oyle calısıcakmı nasıl yapılacagına dair videolar internette varGücü kesip bekleyip denedim olmuyor
Yaptım çalışmadı bütün bileşenleri söküp tek tek denedim akşam bios pilini değiştiricem bi kaç insan öyle çözüm bulmuş o da olmazsa güç kaynağını değiştiricemsimdi sistem acılmıyor denince aklıma bin bir sorun geliyor cunku herseyde sorun olabilir kasanın dugmeside bozulmus olabilir cunku anakart elektrik alıyor tabi yine buda psu arızalı olmayacagı anlamına gelmez ama tavsiyem once bilgisayara kısa devre yaptırarar acmanız tus yerine bakalım oyle calısıcakmı nasıl yapılacagına dair videolar internette var