Neler Yeni

PC açılmıyor bilgisi olan varsa lütfennn

çarli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Enes
Hocam bilgisayarın temizliğini yaptıktan sonra bilgisayar açılmamaya başladı ekran kartının fanlari dönmüyor ama ışığı yanıyo ana kart üstündeki VGA boot ışıkları kırmızıydı biraz uğraştım açmayı başardım ama ya biosa atıyor ya da bilgisayarı onarma ekran atıyor bilgisayarı onaramıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin.

Nyonx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Can
Hocam bilgisayarın temizliğini yaptıktan sonra bilgisayar açılmamaya başladı ekran kartının fanlari dönmüyor ama ışığı yanıyo ana kart üstündeki VGA boot ışıkları kırmızıydı biraz uğraştım açmayı başardım ama ya biosa atıyor ya da bilgisayarı onarma ekran atıyor bilgisayarı onaramıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
Ramlari düzgün taktığınıza emin misiniz? ayrıca temizliği nasıl yaptınız? fön makinesiyle falan mı?

Benned

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Nevzat Bahadır
genelde ramler den yapıyor bu sorunu 4 slotunuz var sa 2/4 veya 1/3 şeklinde takmayı ramlerin slota takılan kısmını silgi ile silip tekrar deneyin olmazsa ekran kartını tak çıkar yapın

çarli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramlari düzgün taktığınıza emin misiniz? ayrıca temizliği nasıl yaptınız? fön makinesiyle falan mı?
Hocam hava üfürme cihazıyla yaptım ramlar düzgün takılı
Mesaj otomatik birleştirildi:

genelde ramler den yapıyor bu sorunu 4 slotunuz var sa 2/4 veya 1/3 şeklinde takmayı ramlerin slota takılan kısmını silgi ile silip tekrar deneyin olmazsa ekran kartını tak çıkar yapın
Hocam denedim hepsini sıvı soğutmadan dolayı 2 ve 4 e koyamıyorum maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,490
Üyeler
168,639
Son üye
Sin2Z
Top Bottom