Reapt0r
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Pc böyle açılırken kalıyor,açılmıyor, fanlar vs dönüyor ama hiç görüntü vermiyor, her şey sorunsuz takılı ama, bir tetikleme almıyor gibi bir şey var, pc ilk fanlar hızlı dönüyor sonra yavaşlıyor, öyle kalıyor fanlar normal dönmeye devam ediyor, sorunun neyden kaynaklı olduğunu tespit edemedim , anakart olduğunu düşünüyorum, sorun sizce anakart da mı , yardımcı olabilirmisiniz.
Windows 7 kurulu iken csgo da bir anda donmuştu ve tekrar açamamıştım ve win 10 yüklenmiştim pc ye ama bu sefer de açılıyordu ama Tarayıcı vs açtığım da bir anda donuyordu pc , şimdi ise hiç açılmıyor.Bu şekilde kalıyor .
Videosunu izlemeniz için youtube ye yükledim, izleyip bakabilirmisiniz.
Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ediyorum.
Sistem : xeon x5460 3.16ghz , 4+4 kingstone ram , 120gb SanDisk ssd , msi r7 250 2gb gpu, asus g41 tmlx anakart , hadron 500watt psu
Windows 7 kurulu iken csgo da bir anda donmuştu ve tekrar açamamıştım ve win 10 yüklenmiştim pc ye ama bu sefer de açılıyordu ama Tarayıcı vs açtığım da bir anda donuyordu pc , şimdi ise hiç açılmıyor.Bu şekilde kalıyor .
Videosunu izlemeniz için youtube ye yükledim, izleyip bakabilirmisiniz.
Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ediyorum.
Sistem : xeon x5460 3.16ghz , 4+4 kingstone ram , 120gb SanDisk ssd , msi r7 250 2gb gpu, asus g41 tmlx anakart , hadron 500watt psu