Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Pc açılmıyor(hata tespit için yardımlarınızı rica ederim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Celal
Soğutucu tam olarak oturmadığında da bu hata oluyor am4 soketli anakartlarda anakartin arka metali sabit değil doğru yönde taktığına emin misin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
EserBayram
Instagram
eserbayramm
aklıma başka bir şey gelmedi gerçekten :uzgunpeepo:
Yinede destek vermeye çalıştığın için teşekkür ederim, bu arada işlemciyi söktüm ve pinlerde de herhangi bir bozulma olmamış

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,436
İsim
efe araci
Yinede destek vermeye çalıştığın için teşekkür ederim, bu arada işlemciyi söktüm ve pinlerde de herhangi bir bozulma olmamı
rica ederim de hani durduk yere böyle yapması çok ilginç işlemcide sorun yok , ram de yok , e kabloyu da ekran kartın takmışsın çok ilginç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
EserBayram
Instagram
eserbayramm
Soğutucu tam olarak oturmadığında da bu hata oluyor am4 soketli anakartlarda anakartin arka metali sabit değil doğru yönde taktığına emin misin
Yönüne hiç dikkat etmedim birdr öyle deniyeyim birde aldığım soğutucunun clips leri yuvalara denk gelmiyor vidaları biraz gevşetip öyle takabiliyorum ve ardından sabitliyorum. Senin dediğinide yani arka kısımdaki metal plakayı ters çeviripte de deniyeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
EserBayram
Instagram
eserbayramm
rica ederim de hani durduk yere böyle yapması çok ilginç işlemcide sorun yok , ram de yok , e kabloyu da ekran kartın takmışsın çok ilginç.
Evet evet durduk yere sorun olması çok ilginç, anlayamadım bende.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
EserBayram
Instagram
eserbayramm
Bugün dikkatimi çekti ekran kartı takma yerindeki clips kısmında ve anakart giriş kısmında sarı ışık yanıp sönüyor.

Top Bottom