fury_
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Tamiri için para isterlerO zaman ne olur
Tamiri için para isterlerO zaman ne olur
Uğraşma telaşla olmadık şeyler yaparsın. Kırık bir şey yoksa korkacak bir şey yok sanırım.Itopyadan aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garantili hocam
Hocam hemen deniyorummilyon kere aynı sorunu deneyimlemiş biri olarak; önce pcyi kapatın,psu şalterini kapatın, fişini çekin, arıdndan kasanın güç tuşuna bir kaç defa basın veyahutta basılı tutun. kabloları yeniden takın şalteri açın. ve pc'yi açmayı deneyin, yine gelmezse yine kapatın yine açmayı deneyin baktınız 3-4 defa olmuyor, bütün kasa dışındaki kabloları çıkartın ve öyle açmayı deneyin. En son çare olarak BIOS pilni pc kapalı iken çıkartıp 2-3 dk bekleyin sonra takıp yine pcyi açmayı deneyin bir kaç defa.
Ve bilgisayarınızı bir daha süpürge ile temizlemeyin, sadece kapağını açıp makine ile içerisine biraz soğuk hava tutun tozlar uçuşsun yeter.milyon kere aynı sorunu deneyimlemiş biri olarak; önce pcyi kapatın,psu şalterini kapatın, fişini çekin, arıdndan kasanın güç tuşuna bir kaç defa basın veyahutta basılı tutun. kabloları yeniden takın şalteri açın. ve pc'yi açmayı deneyin, yine gelmezse yine kapatın yine açmayı deneyin baktınız 3-4 defa olmuyor, bütün kasa dışındaki kabloları çıkartın ve öyle açmayı deneyin. En son çare olarak BIOS pilni pc kapalı iken çıkartıp 2-3 dk bekleyin sonra takıp yine pcyi açmayı deneyin bir kaç defa.
Hocam kasa açılıyor ancak klavye yanmıyor fare yanmıyor görüntü yokVe bilgisayarınızı bir daha süpürge ile temizlemeyin, sadece kapağını açıp makine ile içerisine biraz soğuk hava tutun tozlar uçuşsun yeter.
Hem kendimde hem de arkadaşlarımda çok oluyor bu, pc'nin kapağını bile açsanız baze içerisine makine tutmak veya bir parçaya dokunmak bile görüntünün gelmemesi gibi sorunlara yol açıyor, elektronik alet işte. Böyle durumlarda güç tuşundan statik elektriği bir kaç kez atmayı deneyip bir kaç kere pc'ye restart atınca genellikle görüntü geliyor çok yaşadım bunu.Ve bilgisayarınızı bir daha süpürge ile temizlemeyin, sadece kapağını açıp makine ile içerisine biraz soğuk hava tutun tozlar uçuşsun yeter.
Hocam deniyorum 1. AçmadıHem kendimde hem de arkadaşlarımda çok oluyor bu, pc'nin kapağını bile açsanız baze içerisine makine tutmak veya bir parçaya dokunmak bile görüntünün gelmemesi gibi sorunlara yol açıyor, elektronik alet işte. Böyle durumlarda güç tuşundan statik elektriği bir kaç kez atmayı deneyip bir kaç kere pc'ye restart atınca genellikle görüntü geliyor çok yaşadım bunu.
Bios pili çıkarıp çözmüştüm ben bendede olmuştu çok korkmuştum daha 2. ayıydıHem kendimde hem de arkadaşlarımda çok oluyor bu, pc'nin kapağını bile açsanız baze içerisine makine tutmak veya bir parçaya dokunmak bile görüntünün gelmemesi gibi sorunlara yol açıyor, elektronik alet işte. Böyle durumlarda güç tuşundan statik elektriği bir kaç kez atmayı deneyip bir kaç kere pc'ye restart atınca genellikle görüntü geliyor çok yaşadım bunu.
bütün kabloları sökün sadece güç kablosu ve görüntü kablosu kalsın, bir kaç kere kapatıp açın. Bütün kabloları söküp bir kaç kere güç tuşuna bastınız mı?Hocam kasa açılıyor ancak klavye yanmıyor fare yanmıyor görüntü yok
aynı sorun bende de olmustu supurge ıle temizlemiştimHocam kasa açılıyor ancak klavye yanmıyor fare yanmıyor görüntü yok