Neler Yeni

Pc açılmıyor ne yapmalıyım

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet

BeKo'O

80+ Silver
milyon kere aynı sorunu deneyimlemiş biri olarak; önce pcyi kapatın,psu şalterini kapatın, fişini çekin, arıdndan kasanın güç tuşuna bir kaç defa basın veyahutta basılı tutun. kabloları yeniden takın şalteri açın. ve pc'yi açmayı deneyin, yine gelmezse yine kapatın yine açmayı deneyin baktınız 3-4 defa olmuyor, bütün kasa dışındaki kabloları çıkartın ve öyle açmayı deneyin. En son çare olarak BIOS pilni pc kapalı iken çıkartıp 2-3 dk bekleyin sonra takıp yine pcyi açmayı deneyin bir kaç defa.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
milyon kere aynı sorunu deneyimlemiş biri olarak; önce pcyi kapatın,psu şalterini kapatın, fişini çekin, arıdndan kasanın güç tuşuna bir kaç defa basın veyahutta basılı tutun. kabloları yeniden takın şalteri açın. ve pc'yi açmayı deneyin, yine gelmezse yine kapatın yine açmayı deneyin baktınız 3-4 defa olmuyor, bütün kasa dışındaki kabloları çıkartın ve öyle açmayı deneyin. En son çare olarak BIOS pilni pc kapalı iken çıkartıp 2-3 dk bekleyin sonra takıp yine pcyi açmayı deneyin bir kaç defa.
Hocam hemen deniyorum

BeKo'O

80+ Silver
Ve bilgisayarınızı bir daha süpürge ile temizlemeyin, sadece kapağını açıp makine ile içerisine biraz soğuk hava tutun tozlar uçuşsun yeter.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Ve bilgisayarınızı bir daha süpürge ile temizlemeyin, sadece kapağını açıp makine ile içerisine biraz soğuk hava tutun tozlar uçuşsun yeter.
Hocam kasa açılıyor ancak klavye yanmıyor fare yanmıyor görüntü yok

BeKo'O

80+ Silver
Hem kendimde hem de arkadaşlarımda çok oluyor bu, pc'nin kapağını bile açsanız baze içerisine makine tutmak veya bir parçaya dokunmak bile görüntünün gelmemesi gibi sorunlara yol açıyor, elektronik alet işte. Böyle durumlarda güç tuşundan statik elektriği bir kaç kez atmayı deneyip bir kaç kere pc'ye restart atınca genellikle görüntü geliyor çok yaşadım bunu.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Hem kendimde hem de arkadaşlarımda çok oluyor bu, pc'nin kapağını bile açsanız baze içerisine makine tutmak veya bir parçaya dokunmak bile görüntünün gelmemesi gibi sorunlara yol açıyor, elektronik alet işte. Böyle durumlarda güç tuşundan statik elektriği bir kaç kez atmayı deneyip bir kaç kere pc'ye restart atınca genellikle görüntü geliyor çok yaşadım bunu.
Hocam deniyorum 1. Açmadı

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Bios pili çıkarıp çözmüştüm ben bendede olmuştu çok korkmuştum daha 2. ayıydı

BeKo'O

80+ Silver
Hocam kasa açılıyor ancak klavye yanmıyor fare yanmıyor görüntü yok
bütün kabloları sökün sadece güç kablosu ve görüntü kablosu kalsın, bir kaç kere kapatıp açın. Bütün kabloları söküp bir kaç kere güç tuşuna bastınız mı?

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
PSU'yu kapatıp BIOS pilini çıkarın, 2-3 dakika sonra takın, muhtemelen düzelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,323
Üyeler
159,309
Son üye
Tugyan
Top Bottom