Neler Yeni

Pc açılmıyor ne yapmalıyım

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Volkan
Ve bilgisayarınızı bir daha süpürge ile temizlemeyin, sadece kapağını açıp makine ile içerisine biraz soğuk hava tutun tozlar uçuşsun yeter.
1070 ekran kartının fanini kırmış biri olarak katılıyorum bu dediğine😁 hava makinesi aldım olaydan sonra hava basınca iş bitiyor.

BeKo'O

80+ Silver
Bios pili çıkarıp çözmüştüm ben bendede olmuştu çok korkmuştum daha 2. ayıydı
ben de geçen ekran kartını çıkartmıştım BIOS pili söküp takınca düzeldi

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
bütün kabloları sökün sadece güç kablosu ve görüntü kablosu kalsın, bir kaç kere kapatıp açın. Bütün kabloları söküp bir kaç kere güç tuşuna bastınız mı?
Bütün kabloları sökmedim şuan yapıyorum

BeKo'O

80+ Silver
1070 ekran kartının fanini kırmış biri olarak katılıyorum bu dediğine😁 hava makinesi aldım olaydan sonra hava basınca iş bitiyor.
Daha bir kaç hafta evvel arkadaşıma gittim pc problemleri için, baktım herif kasanın içine ekran kartına falan süpürgeyi dayayıp temizlemeye çalışıyor dedim oğlum sen napıyon kafan mı güzel, dedim 2 dakka makine tut yeter koca süpürgeyi kasaya sokuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütün kabloları sökmedim şuan yapıyorum
önce pcyi kapatın,psu şalterini kapatın, fişini çekin, arıdndan kasanın güç tuşuna bir kaç defa basın veyahutta basılı tutun. kabloları yeniden takın şalteri açın. ve pc'yi açmayı deneyin
ilk önce üstte yazdığım şeyi yaptınız mı? bütün kabloları söküp boşta iken güç tuşuna bi kaç kez basarsanız statik elektriği atar pc

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
bütün kabloları sökün sadece güç kablosu ve görüntü kablosu kalsın, bir kaç kere kapatıp açın. Bütün kabloları söküp bir kaç kere güç tuşuna bastınız mı?
Hocam yaptım olmuyor kasayi açtığım anda monitöre sinyal yok yazısı geliyor

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Hocam yaptım olmuyor kasayi açtığım anda monitöre sinyal yok yazısı geliyor
Bios pilini sökün ama internetten bakın nasıl yapıldığına burdan yanlış bir şey yapmayın

BeKo'O

80+ Silver

BeKo'O

80+ Silver
1690386189012.png

ekran kartı girişinin altında kalan pili sökün 5 dk bekleyin sonra geri takıp pcyi açın, ama çıkartmadan önce kasaya bağlı bütün kabloları sökü şalterini kapatın psu'nun

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Umarım düzelir daha 1 ay kullanamadım :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
ekran kartı girişinin altında kalan pili sökün 5 dk bekleyin sonra geri takıp pcyi açın, ama çıkartmadan önce kasaya bağlı bütün kabloları sökü şalterini kapatın psu'nun
Tamamdır hocam bios pilini sokuyorum simdi

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
klavye açılıyor diyorsun eğer bios tuşunu biliyorsan biosa girip format at

Top Bottom