Hazır sistem elime ulaştığında ne yapmalıyım?

Büyük kumar ama gideceğini sanmıyorum bios güncellemek ne kadar sürüyor?
ortalama 5-10 dakika fakat anakart modeli ve güncelleme yönteminize ve eğer güncelleme büyük bir firmware değişikliği içeriyorsa, işlem biraz daha uzun sürebilir.

ortalama 5-10 dakika fakat anakart modeli ve güncelleme yönteminize ve eğer güncelleme büyük bir firmware değişikliği içeriyorsa, işlem biraz daha uzun sürebilir.
Çok büyük kumar gerçekten ama baktığımda bios 1.5 sene önce güncellenmiş

Benim anakartımda olduğunu nasıl anlarım?
üst seviye anakartlarda msi , gigabyte , asus gibi markaların yüksek performanslı anakart modellerinde yaygındır özellikle oyuncular ve overclock yapanlar için tasarlanan anakartlarda bu özellikler sıklıkla bulunur. Anakartının model numarasını öğren ve üreticinin resmi web sitesine git. Özellikler (specifications) kısmında "Dual BIOS", "Backup BIOS", "Redundant BIOS" veya benzeri bir ifade yer alırsa, bu özellik anakartında var demektir.

üst seviye anakartlarda msi , gigabyte , asus gibi markaların yüksek performanslı anakart modellerinde yaygındır özellikle oyuncular ve overclock yapanlar için tasarlanan anakartlarda bu özellikler sıklıkla bulunur. Anakartının model numarasını öğren ve üreticinin resmi web sitesine git. Özellikler (specifications) kısmında "Dual BIOS", "Backup BIOS", "Redundant BIOS" veya benzeri bir ifade yer alırsa, bu özellik anakartında var demektir.
Bulamadım siz baksanız hocam http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/a620m_ds3h/sp

1737629100592.png
sizin anakartınızda dual bios olduğun dahil hiç bir şey yok hocam.

Alıntıyı görüntüle sizin anakartınızda dual bios olduğun dahil hiç bir şey yok hocam.
1 x 256 Mbit Flash Tek bir BIOS çipine sahip olduğunu ifade ediyor.
Dual BIOS özelliği olduğunda genellikle "2 x BIOS" ya da "Dual BIOS" gibi bir ifade yer alır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gideceğini sanmıyorum 3 veya 2 ayda bir elektirikler gidiyor
siz bilirsiniz hocam ben size risklerini anlattım sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,833
Üyeler
186,548
Son üye
creepseaq
Geri