sok3cuu
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
gene siz bilirsiniz hocam.Anakartınızdan belki diğer bileşenleride yakabilirsiniz.
gene siz bilirsiniz hocam.Anakartınızdan belki diğer bileşenleride yakabilirsiniz.
ortalama 5-10 dakika fakat anakart modeli ve güncelleme yönteminize ve eğer güncelleme büyük bir firmware değişikliği içeriyorsa, işlem biraz daha uzun sürebilir.Büyük kumar ama gideceğini sanmıyorum bios güncellemek ne kadar sürüyor?
Çok büyük kumar gerçekten ama baktığımda bios 1.5 sene önce güncellenmişortalama 5-10 dakika fakat anakart modeli ve güncelleme yönteminize ve eğer güncelleme büyük bir firmware değişikliği içeriyorsa, işlem biraz daha uzun sürebilir.
yedek bios tüm anakartlarda bulunmuyor hocam.Çok büyük kumar gerçekten ama baktığımda bios 1.5 sene önce güncellenmiş
Modelini söyleBenim anakartımda olduğunu nasıl anlarım?
Modelini söyle
üst seviye anakartlarda msi , gigabyte , asus gibi markaların yüksek performanslı anakart modellerinde yaygındır özellikle oyuncular ve overclock yapanlar için tasarlanan anakartlarda bu özellikler sıklıkla bulunur. Anakartının model numarasını öğren ve üreticinin resmi web sitesine git. Özellikler (specifications) kısmında "Dual BIOS", "Backup BIOS", "Redundant BIOS" veya benzeri bir ifade yer alırsa, bu özellik anakartında var demektir.Benim anakartımda olduğunu nasıl anlarım?
Bulamadım siz baksanız hocam http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/a620m_ds3h/spüst seviye anakartlarda msi , gigabyte , asus gibi markaların yüksek performanslı anakart modellerinde yaygındır özellikle oyuncular ve overclock yapanlar için tasarlanan anakartlarda bu özellikler sıklıkla bulunur. Anakartının model numarasını öğren ve üreticinin resmi web sitesine git. Özellikler (specifications) kısmında "Dual BIOS", "Backup BIOS", "Redundant BIOS" veya benzeri bir ifade yer alırsa, bu özellik anakartında var demektir.
Gideceğini sanmıyorum 3 veya 2 ayda bir elektirikler gidiyorAlıntıyı görüntüle sizin anakartınızda dual bios olduğun dahil hiç bir şey yok hocam.
1 x 256 Mbit Flash Tek bir BIOS çipine sahip olduğunu ifade ediyor.Alıntıyı görüntüle sizin anakartınızda dual bios olduğun dahil hiç bir şey yok hocam.
siz bilirsiniz hocam ben size risklerini anlattım sadece.Gideceğini sanmıyorum 3 veya 2 ayda bir elektirikler gidiyor