Aynı sorunu yaşadım eskiden,bios pilini,ekran kartını,ramleri söküyodum 30 saniye falan bekleyip geri takmıştım.Belki daha kısa yolu vardır ama ben bidaha uğraşmamak adına böyle yapmıştım.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sabah kalktim pc yi acmaya calistim fanlar vs dönüyor ama pc açılmıyor neden olabilir?
banada olmuştu ramleri çıkar tak yaptım düzeldiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sabah kalktim pc yi acmaya calistim fanlar vs dönüyor ama pc açılmıyor neden olabilir?
Evet bende aynısını yapmıştım ve olduAynı sorunu yaşadım eskiden,bios pilini,ekran kartını,ramleri söküyodum 30 saniye falan bekleyip geri takmıştım.Belki daha kısa yolu vardır ama ben bidaha uğraşmamak adına böyle yapmıştım.
OturmuşGörüntü kablolarını tam oturmuş mu bir bak.
Hepsini yaptım gine olmadıAynı sorunu yaşadım eskiden,bios pilini,ekran kartını,ramleri söküyodum 30 saniye falan bekleyip geri takmıştım.Belki daha kısa yolu vardır ama ben bidaha uğraşmamak adına böyle yapmıştım.
Mouse ışığı vs de yanmiiyo ama klavye yaniyorGörüntü kablolarını tam oturmuş mu bir bak.
Kabloyu fişten çekin ayrıca PSU'yu düğmeden kapatıp kasanın güç tuşuna bi 30sn basılı tutup sonra herşeyi tekrar eski haline getirip açmayın dener misin?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ramlerin yerini degistirebilir misin?Oturmuş
Post automatically merged:
Hepsini yaptım gine olmadı
Mouse ışığı vs de yanmiiyo ama klavye yaniyor
RAM Sök tak, düzelir muhtemelen ben de de olmuştuAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Disklerin kablolarini çıkarip denermisinDenedim düzelmedi
Denedim ise yaramadi