Pc açılmıyor yardımcı olurmunuz

Reaksiyon skoru
0
Arkadaş selamın aleyküm elimde ryzen 5 1600af işlemcim vardı bı sıkıntım yoktu ryzen 5 5500 siparis ettim taktım çalışmıyor pc
Ekran kartınıda sökmüştüm ama çalışıyor ıslemcı fanıda dönüyor ekran kartınında ama ekran hiç gelmıyor anakartımda b450galax
Yardımcı olursanız çok sevinirim

Kabloların doğru takıldığından emin misiniz?

Ramleri sök. Eski islemci takılıyken sistemi aç. Sonra sistemi kapat tek ram tak işlemciye yakın ikinci slota, olmazsa tek tek diğer slotları dene.
Dediğiniz gibi yaptım Suan açıldı teşekkür ederim ama ramlerimden biri çalışmıyor ram bozuldumu yoksa bıosta ayarmı yapmam gerekıyor

Dediğiniz gibi yaptım Suan açıldı teşekkür ederim ama ramlerimden biri çalışmıyor ram bozuldumu yoksa bıosta ayarmı yapmam gerekıyor
Olabilir tabi. Dual mi aldınız ramleri?
Kağıt havkuyu kolonyayla ıslatın. Çalıimayan ram in altın dişlerini fazla bastırmadan itinayla silin. 5 Dk bekleyip diğer rami çıkarıp yerine onu takın.

Olabilir tabi. Dual mi aldınız ramleri?
Kağıt havkuyu kolonyayla ıslatın. Çalıimayan ram in altın dişlerini fazla bastırmadan itinayla silin. 5 Dk bekleyip diğer rami çıkarıp yerine onu takın.
Yardımın için çok teşekkür ediyorum maalesef ramı çalıştıramadım bi tane ram almak şart oldu 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,799
Üyeler
184,224
Son üye
waox
Geri