Neler Yeni

Pc acilmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alp
Geçenlerde surahiden bardaga su doldururken elim kaydı ve kasam maalesef masamda yer olmadığı için yerdeydi ve şu kasaya döküldü sonra
ilk etapta kapanmadı ama ben bütün elektrik aksamlarini kapattım birdaha açmayı denedim kurumasını bekledikten sonra 7 8 saat sonra açıldı sonra ana ekranda 2dk bekledim yük altına sokmadan kapattım sonra tekrar açmaya çalıştığımda açılmadı ne yapmalıyım sorun hangi parcadadir ryzen5 3600 işlemci b450m anakart rx5700xt gaming x ekran karti corsair 16gb ram

memoliady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
mehmet adıyman
GÜZELİM SİSTEM saç kurutma makinesi ile kurut iyice garntisi vara gönder

Emre Baş

80+ Gold
Kısa devre olmuş olabilir iyice kurut

inanc_cbn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
İnanç Çoban
kurutma makinesiyle iyice kurut. parçaların üstündeki sigortaları felan kontrol et

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Büyük ihtimalle kısa devre vardır başka donanımlar da zarar görebilir hepsini çıkarıp iyice fön ile kurut.

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Geçenlerde surahiden bardaga su doldururken elim kaydı ve kasam maalesef masamda yer olmadığı için yerdeydi ve şu kasaya döküldü sonra
ilk etapta kapanmadı ama ben bütün elektrik aksamlarini kapattım birdaha açmayı denedim kurumasını bekledikten sonra 7 8 saat sonra açıldı sonra ana ekranda 2dk bekledim yük altına sokmadan kapattım sonra tekrar açmaya çalıştığımda açılmadı ne yapmalıyım sorun hangi parcadadir ryzen5 3600 işlemci b450m anakart rx5700xt gaming x ekran karti corsair 16gb ram
Elinde geldiğince iyice kurut . İnşallah bir şey olmamıştır . :) Yine olmazsa garantisi varsa gönder derim :)

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Yani millet işlemciyi yıkıyo sıvı sabunla ne bileyim ekran kartını kolaya yatırıyo anakartı da aynı ama onlara bişi olmuyo geliuo 1 suyla bize oluyo vallaha anlamadım ramlari kontrol et genellike görüntüyü onlar vermez bozuksa ama tabi sadece o değildir anakart giderse hiçbiri çalışmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
FATİH AKER
Instagram
@instafatoooo
Facebook
fatih.aker.1023
BÜYÜK İHTİMALLE KISA DEVRE YAPMIŞ OLABİLİR TAM KURAMADIĞI İÇİN OKSİTLENMİŞTE OLABİLİR ANAKARTTAKİ HERŞEYİ ÇIKAR İŞLEMCİ RAM EKRAN KARTI BİOS PİLİ HERŞEYİ İYİCE KURUT ACELE ETME BİRKAÇ GÜN BEKLE
EKRAN KARTINI DA SÖK VE İYİCE KURUT BELKİ ÇALIŞIR
EĞER TEKNİK BİLGİN YOKSA BİLGİSAYARCIYA VEYA GARANTİYE GÖNDER
BUNLARI TAVSİYE EDERİM (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,341
Üyeler
167,954
Son üye
Denizz35