Ne yapmamız gerekiyorssd görmediğinde biosa atar genelde.
Bilgisayarı açarken f11 basarak boot menüsüne girin ve bakın bakalım SSD gözüküyor muNe yapmamız gerekiyor
GözükmüyorBilgisayarı açarken f11 basarak boot menüsüne girin ve bakın bakalım SSD gözüküyor mu
Fotoğraf atar mısın? Gerçi boot menüsünde normalde diskler gözüküyor muydu ondan da emin değilim. Bu arada yeni sistem mi yoksa halihazırda kurulu Windows varken birden mi böyle oldu?Gözükmüyor
Halı hazırda vardı hocam ben askerdeyim şuan 3 günüm kaldı aniden elektrik gidince bu sorun başlamışFotoğraf atar mısın? Gerçi boot menüsünde normalde diskler gözüküyor muydu ondan da emin değilim. Bu arada yeni sistem mi yoksa halihazırda kurulu Windows varken birden mi böyle oldu?
Anladım. Bir dediğim yerin fotoğrafını at bir de bios ayarlarından boot aygıtları kısmının fotoğrafını atarsan net anlaşılır SSD gidip gitmediği.Halı hazırda vardı hocam ben askerdeyim şuan 3 günüm kaldı aniden elektrik gidince bu sorun başlamış
Anladım. Bir dediğim yerin fotoğrafını at bir de bios ayarlarından boot aygıtları kısmının fotoğrafını atarsan net anlaşılır SSD gidip gitmediği.