Neler Yeni

pc alacağım ama ram konusunda kararsız kaldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Cemal Türkmen
Bütçe
24000
arkadaşlar sizce donanım arşivinden yada diğer teknoloji kanallrından indirimli kasa önerilerini beklesem mi yoksa bu artemis 5 a yı alsammı
anakart ram konusunda kararsızım rgb ram almak istiyorum ama 3000 mhz sizce az değilmi ?

ekran kartı inno 3060ti
amd ryzen 5 5600 alacağım bunlar kesin
monitörde dahil fiyata bana bu bütçeye uygun hazır sistem konusunda yardım edecek olursa sevinirim
kasa.PNG

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
arkadaşlar sizce donanım arşivinden yada diğer teknoloji kanallrından indirimli kasa önerilerini beklesem mi yoksa bu artemis 5 a yı alsammı
anakart ram konusunda kararsızım rgb ram almak istiyorum ama 3000 mhz sizce az değilmi ?

ekran kartı inno 3060ti
monitörde dahil fiyata bana bu bütçeye uygun hazır sistem konusunda yardım edecek olursa sevinirimAlıntıyı görüntüle
Çip olarak en iyisi Ballistix overclock yapacak iseniz kesinlikle Ballistix
Rgb istersen Kingston da olur

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Alkan Köroğlu

ekran kartı inno 3060ti
monitörde dahil fiyata bana bu bütçeye uygun hazır sistem konusunda yardım edecek olursa sevinirimAlıntıyı görüntüle
bence 3200 mhz alın geçin rgb gerekli değil çok

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Cemal Türkmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çip olarak en iyisi Ballistix overclock yapacak iseniz kesinlikle Ballistix
Rgb istersen Kingston da olur
benim aklımdanda ballistik geçti videolarını bulamadım ama görselde rgb etkisi güzel ben rgb hayranıyım odam klavye kulaklık her şey rgb hatta kablolarını bile rgb alacağım pahalı olsada monitörün arkasına bile rgb aldım aliexpresten ram konusunda rgb ballistik 3000 mhz yeterli olurmu valorant cs go daha çok fps oyunları oynayacağım rainbow six siege ilerde belki f1 alırım direksiyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence 3200 mhz alın geçin rgb gerekli değil çok
pek emin olamadım kasa çünkü masamda olacak 2 monitör yanında kasa şık dursun istiyorum hatta odamın görüntüsünü atayım

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Alkan Köroğlu
benim aklımdanda ballistik geçti videolarını bulamadım ama görselde rgb etkisi güzel ben rgb hayranıyım odam klavye kulaklık her şey rgb hatta kablolarını bile rgb alacağım pahalı olsada monitörün arkasına bile rgb aldım aliexpresten ram konusunda rgb ballistik 3000 mhz yeterli olurmu valorant cs go daha çok fps oyunları oynayacağım rainbow six siege ilerde belki f1 alırım direksiyon

pek emin olamadım kasa çünkü masamda olacak 2 monitör yanında kasa şık dursun istiyorum hatta odamın görüntüsünü atayım
açıkcası ben en az 3200 tavsiye ediyorum bütçeyi artırıp hem rgb hem de 3200 mhz üstü alabilirsin bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Cemal Türkmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açıkcası ben en az 3200 tavsiye ediyorum bütçeyi artırıp hem rgb hem de 3200 mhz üstü alabilirsin bence
olabilir jesse pinkman :)

açıkcası ben en az 3200 tavsiye
olabilir jesse pinkman :)

gskill ripjaws 32 gb alsam rgb olmasa sizce daha iyi olmazmı hem +800 tl fazla

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,020
Üyeler
159,249
Son üye
snns
Top Bottom