Hicim 80+ Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 49 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Hicim 8 Mart 2025 #1 İtopyadan hazir sistem aldim herseyi hallettim kasa hazır . Ekrana taktigim kablo hdmi değil diğeri (ismini bilmiyorum) monitöre görüntü gelmiyor neden olabilir ?
İtopyadan hazir sistem aldim herseyi hallettim kasa hazır . Ekrana taktigim kablo hdmi değil diğeri (ismini bilmiyorum) monitöre görüntü gelmiyor neden olabilir ?
S Selim Ege Aydemir 80+ Bronze Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 909 Dahası Reaksiyon skoru 182 İsim Selim Ege Aydemir PlayStation ID PANDAGUCU 8 Mart 2025 #2 display porttur hocam kablo, ekran kartına takın kabloyu anakarta değil
Hicim 80+ Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 49 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Hicim 8 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Selim Ege Aydemir yazmış: display porttur hocam kablo, ekran kartına takın kabloyu anakarta değil Devamı için tıklayın... Anakarta takmıştım ben ondan mı çalışmıyomuş
Selim Ege Aydemir yazmış: display porttur hocam kablo, ekran kartına takın kabloyu anakarta değil Devamı için tıklayın... Anakarta takmıştım ben ondan mı çalışmıyomuş
S Selim Ege Aydemir 80+ Bronze Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 909 Dahası Reaksiyon skoru 182 İsim Selim Ege Aydemir PlayStation ID PANDAGUCU 8 Mart 2025 #4 Hicim yazmış: Anakarta takmıştım ben ondan mı çalışmıyomuş Devamı için tıklayın... sıradan sorun hocam sorun yok
Hicim yazmış: Anakarta takmıştım ben ondan mı çalışmıyomuş Devamı için tıklayın... sıradan sorun hocam sorun yok