lyas baran
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Acikcasi bilgisayar donanimyla pek ilgim yok ama yurt disinda yasiyorum bana 2000 euro butcem var bana onerebileceginiz ekran kari islemci anakart ve ram onerirmisiniz
9070 XT ekran kartı öneririm hocam veya 7900XT Nitro.Acikcasi bilgisayar donanimyla pek ilgim yok ama yurt disinda yasiyorum bana 2000 euro butcem var bana onerebileceginiz ekran kari islemci anakart ve ram onerirmisiniz
Peki 5080 kotumu ben sadece internetten oyun teslerini eslestirmisler sanki 5080 daha iyi gibi kusura bakma sen daha iyi bilirain tabi ama soruyorum sadece9070 XT ekran kartı öneririm hocam veya 7900XT Nitro.
Rtx 5080 daha iyi hocam oradaki fiyatları buradan çok doğru bilemeyiz çevrenden birilerine sorup parçaları tek tek alman daha ucuz ve mantıklı olacaktırPeki 5080 kotumu ben sadece internetten oyun teslerini eslestirmisler sanki 5080 daha iyi gibi kusura bakma sen daha iyi bilirain tabi ama soruyorum sadece
Sagol tesekkurlerRtx 5080 daha iyi hocam oradaki fiyatları buradan çok doğru bilemeyiz çevrenden birilerine sorup parçaları tek tek alman daha ucuz ve mantıklı olacaktır
işinizi görür umarım link yukarda.Acikcasi bilgisayar donanimyla pek ilgim yok ama yurt disinda yasiyorum bana 2000 euro butcem var bana onerebileceginiz ekran kari islemci anakart ve ram onerirmisiniz
Bu daha faydali olur tesekkurler
işinizi görür umarım link yukarda.
https://pcpartpicker.com/list/phHHLc şöyle bir güncelleme yaptım ana kartan kısıp işlemciyi 9800x3d yaptık tek sorun ana kartı güncellemeniz gerek.
işinizi görür umarım link yukarda.
Peki 5080 kotumu ben sadece internetten oyun teslerini eslestirmisler sanki 5080 daha iyi gibi kusura bakma sen daha iyi bilirain tabi ama soruyorum sadece
Şöyle ne idiği belirsiz kanalların videosunu atmayın. Eleman günde 1 2 video sallıyor 20 oyunluk test yapmış tüm ekran kartlarının kombinasyonu mevcut. Ne sesi var ne görüntüsü. Oyun içi değerleri bile göstermiyor arkaya oyunun videosunu koymuş değerleri eliyle yazmış.Bu videoyu izleyip karar verebilirsiniz hocam.