PC ALICAM LÜTFEN ANLAYANLAR GELSİN

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
45000
PC almak istiyorum ömürlük olsun uzun süreli götürsün oyuncu laptopu olcak bütçem 40 40ı geçse bile 45 olsun hadi daha çoğu olmasın msi thinden uzak duruyorum va victusdan 3050 olmasın işlemcisi de amd olursa sevinirim ama intelede razıyım iyi olsun ömürlük olsun yeter beğendiğim bir model var arkadaşım var mediamarkta çalıştı 5 sene vatana geçti 1.5 senedir excalibur g870 önerdi

Casper Excalibur 13.Nesil Core i5 13420H-RTX4050 6Gb-32Gb-500Gb Ssd-15.6inc-W11 165HZ ekran ben kefilim dedi 41 k şuanda internette çok yorum var dedi onları takma dedi ben sana kefilim dedi bende bunu öneriyorum dedi saydıda saydı işte özellikleri felan öyle yani sizce bu alınır mı? alınmazsada sistem önerir misiniz? teşekürler lütfen excalibur hakkında kullananlar söylesin fan sesi çokta önemli değil benim için onda belirtmiş oluyum yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden hayırlı akşamlar

alınmaz masaüstü al https://www.incehesap.com/crimson-infinity-tavsiye-sistem-fiyati-81923/ bunu alabilirsin kalan parayla monitör ekipman alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1760199386277.webp

birde alırken farkla ramı 32 yap

ekran kartı 9060 düzelttiği gibi

arkadaşlar kykda kalıyorum masaüstü olmaz onu bende biliyorm masaüstü almasını ve bide msi çok kötülüyolar vatan çalışanları felan o yüzden istemiyorum artık

Geri