Bende var ama hala bitiremedim baya da oldu başlayalı ama hikaye biraz yavaş ilerlemeye başlamıştı gözüm diğer oyunlara kayınca arada kaynadı şimdi tekrar yükledim HDD yi beklemekten bıkmazsam bırakmam diye düşünüyorum.İlk witcher 3 indirmiştim çünkü önceki bilgisayarımda 15 fps idi :/
Aynenaynen mesela kaçak tv testini yaptıydı![]()
PP ile baya uyumlusunuz.Ultra ayarlarda bi Witcher 3 güzel olur.
Ben bir çok oyunu ultra da oynamayı düşünüyorumUltrada çok kötü be kanka ben 2080ti ve 3700x le düşükte oynuyorum
Bende ana hikaye ve blood and Wine DLC sini bitirdim şimdi diğer DLC olan Hearts of Stone'a başlayacağımBende var ama hala bitiremedim baya da oldu başlayalı ama hikaye biraz yavaş ilerlemeye başlamıştı gözüm diğer oyunlara kayınca arada kaynadı şimdi tekrar yükledim HDD yi beklemekten bıkmazsam bırakmam diye düşünüyorum.
DLC ler ana oyundan tamamen farklı bir hikaye mi anlatıyor?Bende ana hikaye ve blood and Wine DLC sini bitirdim şimdi diğer DLC olan Hearts of Stone'a başlayacağım
2080s ve 3600X 1080P de darboğaz yapar.300 Hz monitörle 2080S ve R5 3600X'i 1080P'de katletmeyi düşünüyorum.
Evet ve hatta şöyle söyliyeyim en az ana oyun kadar kaliteli hatta daha iyi bileEnis cherryson Witcher 3 ü o kadar övmüştü ki baya merak etmiştim ama babamlar almama izin vermiyordu sağolsun forumdan bir arkadaş steam yaz indirimlerinde hediye etti Allah razı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
DLC ler ana oyundan tamamen farklı bir hikaye mi anlatıyor?
Kaç TL bu iki DLC?Evet ve hatta şöyle söyliyeyim en az ana oyun kadar kaliteli hatta daha iyi bile
Witcher 3'ü GOTY Edition almadın mı aldıysan yanında geliyor zaten fiyat bilmiyorum ben 23 TL ye GOTY Edition almıştım ve yanında gelmiştiKaç TL bu iki DLC?