Neler Yeni

PC Alınca İlk İndireceğiniz Oyun

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
İlk witcher 3 indirmiştim çünkü önceki bilgisayarımda 15 fps idi :/
Bende var ama hala bitiremedim baya da oldu başlayalı ama hikaye biraz yavaş ilerlemeye başlamıştı gözüm diğer oyunlara kayınca arada kaynadı şimdi tekrar yükledim HDD yi beklemekten bıkmazsam bırakmam diye düşünüyorum.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

Beren

80+ Gold
Bende var ama hala bitiremedim baya da oldu başlayalı ama hikaye biraz yavaş ilerlemeye başlamıştı gözüm diğer oyunlara kayınca arada kaynadı şimdi tekrar yükledim HDD yi beklemekten bıkmazsam bırakmam diye düşünüyorum.
Bende ana hikaye ve blood and Wine DLC sini bitirdim şimdi diğer DLC olan Hearts of Stone'a başlayacağım

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Enis cherryson Witcher 3 ü o kadar övmüştü ki baya merak etmiştim ama babamlar almama izin vermiyordu sağolsun forumdan bir arkadaş steam yaz indirimlerinde hediye etti Allah razı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ana hikaye ve blood and Wine DLC sini bitirdim şimdi diğer DLC olan Hearts of Stone'a başlayacağım
DLC ler ana oyundan tamamen farklı bir hikaye mi anlatıyor?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

Beren

80+ Gold
Enis cherryson Witcher 3 ü o kadar övmüştü ki baya merak etmiştim ama babamlar almama izin vermiyordu sağolsun forumdan bir arkadaş steam yaz indirimlerinde hediye etti Allah razı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

DLC ler ana oyundan tamamen farklı bir hikaye mi anlatıyor?
Evet ve hatta şöyle söyliyeyim en az ana oyun kadar kaliteli hatta daha iyi bile

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Top Bottom